Štěpánek: Dva nejvýznamnější politici ČR: Prosím seznamte se!

politika

Toto jsou dva zdaleka nejvýznamnější politici České republiky. Předsedkyně TOP 09 Markéta Pekarová Adamová a předseda STAN Vít Rakušan.

Štěpánek: Dva nejvýznamnější politici ČR: Prosím seznamte se!
Petr Štěpánek
27. dubna 2021 - 07:20

Z čeho tak soudím? Z jejich dennodenního výskytu na obrazovce České televize. Nemine den, aby právě tyto dvě osoby cokoli nekomentovaly, nevyskytovaly se v reportážních příspěvcích, nebyly zvány do studia, komentuje na facebooku Petr Štěpánek.

Pokud by vás snad zajímalo, proč to tak je a moje odpověď by měla vycházet z objektivních skutečností, musel bych odpovědět, že opravdu nevím. Pekarová Adamová i Rakušan totiž ve sněmovně reprezentují dva nejmenší poslanecké kluby. TOP 09 má sedm poslanců, STAN šest.

Proč tedy Česká televize právě tyhle dva den co den fedruje na televizní obrazovku? Na to by spíš měl odpovědět někdo z managementu České televize. Veřejnoprávní televize se tím totiž zpronevěřuje svému zákonnému zadání, že její informace mají být objektivní, vyvážené a všestranné.

Na Kavčích horách ale zřejmě žijí v představě, že vedoucí úlohu KSČ nahradila vedoucí úloha České televize, takže právě oni a jen oni, rozuměj hoši a děvčata z Kavčích hor plus hoši a děvčata, co s nimi mluví, jsou oprávněni (de)formovat českou politickou scénu dle vlastních představ.

Té jejich touze rozumím. Jediné, co ale nechápu, je, proč jim to my ostatní máme povinným televizním výpalným platit.

A pár komentářů:
  • Souhlas a hned přeposílám. Mám teď hodně těch mých ,,oblíbenců,, a na prvním místě je Rakušan, Bartošek a hned v závěsu senátor Fischer.
  • Tito dva, jsou ABSOLUTNĚ NEVOLITELNÍ!
  • Nemůžu je ano vidět
  • To je jasná věc, jsou nejvíc probruselští..
  • To je fakt dvojka! Ona začíná v ČT nahrazovat Němcovku a on Kalouska. ČT nejlépe vůbec nesledovat.
  • Ono to bude asi proto, že ta paní je silně proeurounijní a je to loutka amíků a pán mimo to ještě sudetoněmeckému lancmančaftu. Tak asi tak. Někdo se tady snaží prolomit Benešovi dekrety.

(rp,prvnizpravy.cz,fb,foto:arch.)


Anketa

Který z premiérů podle Vás hájí více národní zájmy své země?