Tak od P.Holcové nezjistíme, kteří zpravodajci stojí za Pandora Papers

politika

Pavla Holcová uvedla, že Investigace.cz bude chránit zdroje svých informací. Od ní tedy nezjistíme, která zpravodajská služba stojí za Pandora Papers, napsal na facebooku Erik Best.

Tak od P.Holcové nezjistíme, kteří zpravodajci stojí za Pandora Papers
Erik Best, americký publicista
8. října 2021 - 04:20

A samozřejmě, jak se dalo čekat, tak reakcí je jak by řekli na Slovensku „neurékom" (ale samozřejmě vybereme podle vzoru mainstreamu jenom ty příspěvky, které se nám hodí ):

  • A asi ani zbytek českých jmen v teto kauze
  • Stačí přece Babiš, ne? Ten jim ale vadí!
  • Paní Holcová taky neuvedla kdo ji platí a odkud ty prachy jsou. Hádejte. A která zpravodajská služba? Tady to je: "But there are at least two big hints that these 'Pandora papers' are, like the 'Panama papers' five years ago, and the 'Paradise papers' four years ago, part of an 'information operation' by the usual 5-eyes suspects, the secret services of the U.S., UK, Canada, Australia and New Zealand."
  • Zahraniční weby uz nahlásily, ze Soros
  • Co jsou Holcová, Bakalovic média, BIS a ČT zač, skoro všichni víme. Havloidní pátá kolona. Neslouží českým, ale cizím zájmům. Je nutné vystoupit ze zločinecké organizace NATO a z područí Bruselu.
  • Díky této nechutně trapné štvanici na Babiše, lidé, kteří nebyli rozhodnuti, zda ho volit, nebo nevolit, ho volit budou.
  • Holcová a Pandora parta...zrovna tady a teď...Je až dojemné,jak jim jde o pravdu a spravedlnost. Člověk by brečel od rana do večera. Tedy něco jako Pandořina skříňka,jen v nejlepší čas a jen na jednoho. To jim fakt tak vadí?
  • Nemůžou lidí zvyklat,že Babiš si kupuje za svoje.bojí se toho,že ty,budeš chtít to samé,za naše.
  • „Ale protože není ohně bez kouře, bude možná muset České centrum pro investigativní žurnalistiku, pod jehož křídla patří stateční Investigativci.cz, vysvětlovat poněkud obskurní angažmá předsedkyně jejich dozorčí rady Marie Němcové, která sama funguje v off shore struktuře kupující v roce 2019 podíly v několika polských rádiích, přičemž je také předsedkyní správní rady Nadace Open Society Fund Praha. No a máme tady spojení na George Sorose a na jeho do každé podobné špinavosti zasunuté peníze, které slouží k destrukci normálních společenských hodnot, k nátlaku na státní struktury, k naředění evropské populace migrací, s čímž se ten holomek ani netají, k šíření genderových a LGBTQ+ a dalších zhovadilostí. Tak aspoň už víme, co jsme tušili, a sice odkud fičí teplý vítr změn.“
  • Pokud nemá Babiš problém s Orbánem, má Babiš problém se Sorošem. Ale co ti Židé a holocaust? Prý to byl pro Sorose "funny year". To se až nechce věřit... Buď Fiala nebo Babiš. O ničem jiném to teď není.


(rp,prvnizpravy.cz,fb,foto:arch.)


Anketa

Měla by se podle vás stát Ukrajina členem NATO?

Ano 18%
transparent.gif transparent.gif
Ne 65%
transparent.gif transparent.gif
Nevím 17%
transparent.gif transparent.gif