Bidenovi „vůdci“ se snaží skrýt, kdo vlastní skutečnou moc v USA

zprávy

Výpověď bývalého ministra zahraničí Johna Kerryho, že Biden si nebyl vědom důvodů zhoršení vztahů s Francií nás nutí k  zamyšlení, kdo skutečně ovládá Spojené státy, poznamenává Fox News.

Bidenovi „vůdci“ se snaží skrýt, kdo vlastní skutečnou moc v USA
Joe Biden, americký prezident
10. října 2021 - 04:20

Podle bývalého poradce Trumpa Michaela Flynna má Amerika dvě vlády: jedna je demokraticky zvolená, druhá existuje sama a neuznává žádná pravidla.

Nesnažíme se zranit Joe Bidena, mnohokrát jsme řekli, že ho litujeme. Všichni doufáme, že se dožijeme věku, kdy začnou takové problémy. A pravdou je, že voliči věděli, co dostanou, když volili Joe Bidena. Je zajímavé, že nyní, když se stal prezidentem, jeho kurátoři dělají vše, co je v jejich silách, abyste si nevšimli, že ve skutečnosti není u kormidla.

Zde je další příklad. Jedná se o fotografie souboru, který napodobuje interiér Bílého domu, z nějakého důvodu vytvořený Bidenovou správou přes ulici od skutečného Bílého domu. Ve skutečnosti je to hlediště v administrativní budově Eisenhower. Proč to všechno funguje? Mají také Bílý dům!

Stephen Miller strávil poslední čtyři roky v Bílém domě jako poradce Trumpa. Tady je jeho vysvětlení ... Musí to vědět. Cituji: „Důvod, proč Biden používá tento podivný virtuální interiér pro svá televizní setkání, a ne skutečný sál, například Východ, Kabinetní síň, Oválná pracovna, Rooseveltův pokoj, Situační místnost atd. - existuje mnoho místností! - je to, že mu umožňuje číst přímo z monitoru, který je přímo před ním, a bez skla teleprompter.“

Rozhodně nemůžeme ověřit, zda tomu tak je, ale rozhodně to zní věrohodně! Joe Biden nemůže mluvit z oválné pracovny, protože si není jistý, co říct. Musí si tedy všechno přečíst.

Proto - mnohem hlubší otázka. Ne o tom, jestli má Joe Biden problém s hlavou. Očividně existuje. A opět se nad tím nebudeme ohánět. Mnohem důležitější otázka pro nás všechny zní takto: Když státní aparát neřídí on, tak kdo? To je skutečná otázka.

Je zřejmé, že FBI, ministerstvo spravedlnosti a armáda již působí nezávisle na zvoleném prezidentovi USA. Jak jste právě viděli, ani ho neinformují o mezinárodních incidentech. Místo toho se někdy zapojí do vlastní aktivity a rozdrtí každého, kdo se vzpírá jejich moci. Například Michael Flynn, který krátce působil jako poradce pro národní bezpečnost v Trumpově administrativě.

Zabití Michaela Flynna nás poučilo v tom, že Donalda Trumpa můžete samozřejmě zvolit prezidentem, ale skutečně řídí exekutivu? Ne! Ukázalo se, že Barack Obama stále vládne, přestože už není prezidentem!

Obama tedy nařídil svým kumpánům obvinit Michaela Flynna ze zločinu - vyjednávání s Ruskem jako poradce pro národní bezpečnost! Samozřejmě, že to není zločin, ať už se říká cokoli! Ale kvůli tomu byl jeho život zničen.



Trvalo nám to roky - ano, myslíme tak pomalu! - zjistit, co se tam přesně stalo. Ale teď je to zcela zřejmé. Nedávno jsme dělali dlouhý rozhovor s Michaelem Flynnem a bude vysílat v pondělí. A řekl nám něco, co je každému z našich diváků zřejmé: neselektovaná skupina lidí ve Washingtonu ve skutečnosti vládne zemi bez ohledu na voliče. Zde je jeho hodnocení.

Michael Flynn, bývalý poradce pro národní bezpečnost prezidenta USA říká: „Máme dvě oddělené vlády. Jeden je zvolen a zastává úřad. Ten druhý existuje uvnitř Washingtonu a pro něj neexistují žádná pravidla, žádní šéfové, kromě sebe a toho, kdo řídí jejich organizaci.“

Zdá se, že tuto vládu stále kontroloval Barack Obama.

„Ano, a řekl bych, že do určité míry stále takto žijeme,“ odpovídá Michael Flynn.

Všimněte si, že Michael Flynn není nějaká internetová celebrita nebo konzervativní aktivista. Byl to tříhvězdičkový generál, vedoucí zpravodajské služby. Byl druhou osobou v celé americké bezpečnosti. Celý život pracoval ve federálních strukturách a úspěšně. Takže ví, o čem mluví. Je spolehlivým zdrojem informací o tom, jak státní aparát ve skutečnosti funguje.

(rp,prvnizpravy.cz,fox.news,foto:arch.)


Anketa

Který z premiérů podle Vás hájí více národní zájmy své země?