Bild: Islámská propaganda uprostřed Berlína: Obřad za masového vraha

zprávy

Je to neuvěřitelné! Uprostřed hlavního města Berlína se jako mučedník slaví přední islámský terorista!, píše německý Bild.

Bild: Islámská propaganda uprostřed Berlína: Obřad za masového vraha
Z plakátu k akci
10. ledna 2020 - 09:01

Kásim Sulejmání (†, 62), vůdce íránských brigád Kuds, nařídil útoky po celém světě a masakry civilistů v Sýrii, dokud ho před týdnem nezabil v Bagdádu americký letecký útok, píše se v článku.

A přesně tento muž byl ve čtvrtek večer veřejně připomínán na smutečním obřadu! Téměř 100 lidí přišlo do mešity Imam-Riza v Berlíně-Neuköllnu, aby uspořádalo, podle organizátorů, „obřad smutku za hrdinského mučedníka“.

Smuteční slavnost pro jednoho z nejhorších teroristů a masových vrahů na světě. Nepředstavitelné v Německu? Bohužel ano, tvrdí Bild.
    
Událost v Neuköllnu byla propagována letákem. Kromě Sulejmáního můžete vidět: Abu Mahdiho al-Muhandise, také hledaného top teroristu a Mullaha z Iráku. Zemřel také při americkém robotickém útoku v Bagdádu.

Na tomto propagačním letáku ke smuteční slavnosti je terorista Kásim Sulejmání zobrazen dvakrát. Dalšími hlavami jsou jeho společníci, kteří také 3.ledna zemřeli během americkém robotickém útoku v Bagdádu.



„Berlínští islamisté směšně nazývají zabití dvou masových vrahů Spojenými státy „terorem“, mluví o „vraždě“. Později večer se v Islámském centru v Berlíně-Tempelhofu shromáždilo přes 200 lidí na další smuteční obřad,“ píše se v článku.

Berlínské úřady věděly alespoň předem o události v turecky mluvící mešitě v Neuköllnu. V pátečních kázáních jsou odkazy na „osobní vztahy k íránskému režimu“ a „antisemitská prohlášení“, uvedla správa berlínského Senátu na dotaz Bildu.   


Místo pro setkávání stoupenců Hizballáhu v Berlíně
Zní to úplně jinak, pokud se zeptáte vyšetřovatelů: „Mešita je místem setkání pro scénu Hizballáhu v Berlíně,“ řekl bývalý ústavní aktivista.

Hizballáh (přibližně 1 000 členů v Německu) je libanonská teroristická skupina, o jejímž zákazu se v Německu diskutuje po celá desetiletí.

Neuvěřitelné: Imám mešity Neukölln, Tevekkül Erol, nespoutaný v sociálních sítích proti USA, které nazývá „velkým satanem“, je otevřeně antisemitský a šíří propagandistické fotografie pro Hizballáh a režim Mullah.

Policie ve čtvrtek na dotaz Bildu odpověděla „Pro nás je to především smuteční událost v mešitě. Není to zakázáno. “

Večer se na místě zúčastnilo 150 policistů - do Neuköllnu přišlo 50 proti demonstrantů. Mezi nimi byl Falko Liecke (46, CDU), místostarosta Neuköllnu.

(rp,prvnizpravy.cz,bild,foto:bild)


Anketa

Měla by se podle vás stát Ukrajina členem NATO?

Ano 18%
transparent.gif transparent.gif
Ne 65%
transparent.gif transparent.gif
Nevím 17%
transparent.gif transparent.gif