Máte strach ze smrti? Tak rychle na Slovensko, tam se nebudete bát umřít

zprávy

Chci, abychom byli zemí, kde se lidé nebudou bát umírat, řekla Zuzana Čaputová, kandidátka na slovenského prezidenta, v přímém přenosu na Rádiu Expres.

Máte strach ze smrti? Tak rychle na Slovensko, tam se nebudete bát umřít
Ĺuboš Blaha, slovenský poslanec
28. března 2019 - 03:20

„Už jí nejspíše z toho všeho přeskakuje. Jak chce zařídit, aby se lidé nebáli umírat? Co to proboha říká?“ ptá se slovenský poslanec Ĺuboš Blaha.

„Já nevím, ale vždy, když se dívka snaží říct něco jako že hrozně moudrého a na chvíli přestane používat fráze, co jí napsal Aron Shaviv, tak vypustí takovou perlu. Úplná Simone de Beauvoir. Lidé, nebojte se umírat, prezidentka to zařídí,“ pokračuje na Facebooku slovenský poslanec.


„Jen tak přemýšlím, co si po takové větě pomyslí průměrný sluníčkář. Co se mu tak asi honí hlavou,“ přemýšlí Ĺuboš Blaha.

„Ó, Zuzanko, ty jsi naše spása, ty jsi naše všechno, všecičko, pokud ty budeš prezidentkou, už se nebudeme bát ani smrti. Neboť když ty tam budeš, tak i umírání bude hezčí a slastnější, neboť jsi taková úžasná, jedinečná, skvělá - ach. I na smrt zapomeneme, jen ať tam si - ty naše sluníčko, ty naše lásko, naše naděje, co je nám po nějaké smrti!,“ vyzývá Blaha.

„Zuzanko, při tvých nekonečně moudrých výrocích by nejeden Sokrates zbledl závistí. Držíme ti palce, ať i nadále bavíš Slovensko,“ končí glosu Ĺuboš Blaha.

(rp,prvnizpravy.cz,fb,foto:arch.)


Anketa

Který z premiérů podle Vás hájí více národní zájmy své země?