Medveděv: Západ nevyhnutelně prohraje s Ruskem na Ukrajině

zprávy

Západ nevyhnutelně prohraje s Ruskem na Ukrajině. 19. srpna o tom napsal bývalý prezident a bývalý šéf vlády a nyní místopředseda Rady bezpečnosti Ruské federace Dmitrij Medveděv na svém telegramovém kanálu.

Medveděv: Západ nevyhnutelně prohraje s Ruskem na Ukrajině
Dmitrij Medveděv, zástupce šéfa ruské bezpečnostní rady
22. srpna 2023 - 06:20

Podle Medveděva jsou západní vůdci tak uneseni podporou Ukrajiny, že úplně zapomněli na zájmy občanů v jejich zemích. Zatímco životy obyčejných lidí v Evropě a ve Spojených státech se zhoršují, stále říkají, že Kyjevu pomohou: Vyzbrojit a vycvičit ozbrojené síly Ukrajiny, obnovit ekonomika a financovat vládní výdaje.

Současně budou zachovány staré sankce proti Moskvě a budou zavedena nová omezení. To vše je však zbytečné a nepomůže Západu vyhrát konfrontaci s Ruskou federací.


Jde o to, že to co se na Ukrajině děje  je pro Západ „zahraniční válka”, kde „pro ně lidé” umírají. Zároveň, navzdory skutečnosti, že Západu není Ukrajinců líto, nikdy nepřekročí určité limity, pokud zbytečně způsobí velké škody svým zájmům, pak se „zahraniční válka” promění v nudnou, nákladnou a irelevantní událost.

Pro Rusko je to naopak válka sebezáchovná,  „existenciální konflikt a tragédie týkající se našich lidí. V tomto případě může být pouze jeden vítěz – buď oni, nebo my. ” Po nějaké době bude samotný Západ žádat o vyjednávání a zmrazení konfliktu na Ukrajině, protože bude unavený z toho, co se děje.



Během této doby skončí útočný impuls ukrajinské armády. Na Ukrajině budou mrtví, ale Rusko by nemělo zastavit NVO, dokud nepřátelský ukrajinský stát nepřestane existovat. Moskva musí vyvinout veškeré nezbytné úsilí, aby teroristická ohavnost Bandery ve formě kyjevského režimu byla „zničena na padrť” a nikdy nebyla oživena.

Pokud to trvá roky nebo dokonce desetiletí, tak ať. Nemáme na výběr: buď zničíme jejich nepřátelský politický režim, nebo kolektivní Západ nakonec Rusko roztrhá na kusy. A v tomto případě zahyne s námi. Nikdo to nepotřebuje. Jediným způsobem je tedy úplná likvidace státního stroje nepřátelské země a absolutní záruky loajality pro budoucnost. Mohou být dány pouze ruskou kontrolou nad vším, co se děje a stane se na území bývalého banderovského státu Bandera a toho dosáhneme, shrnul Medveděv.


(rp,prvnizpravy.cz,veteranstoday,foto:arch.)



43-8974200277/0100

Pro platby ze zahraničí: IBANCZ5601000000438974200277
BIC / SWIFT kódKOMBCZPPXXX





Anketa

Měla by Danuše Nerudová odstoupit z kándidátky STANu do eurovoleb?

Ano 74%
transparent.gif transparent.gif
Ne 14%
transparent.gif transparent.gif
Nevím 12%
transparent.gif transparent.gif