Socialistický „westkolektiv“

zprávy

Před lety ruský prezident Vladimir Putin prohlásil, že nejdůležitější státy na Západě se stále více proměňují v socialistický systém omezující svobodu, zatímco Rusko udělalo pravý opak.

Socialistický „westkolektiv“
Angela Merkelová, německá kancléřka
24. května 2021 - 03:20
 
Jaká ironie: Lidé na Západě ztrácejí svobodu, zatímco ti na Východě svobodu získali.

Zejména Evropská unie je kopií diktatury Sovětského svazu, uvedl, protože ústřední monstrum složené z aparátčíků určuje vše a nikdo nemůže hlasovat pro politické vedení v Bruselu, píše von Freeman na webu Schall und Rauch.

To je  pravda nebo si snad mohl  některý z vás občanů EU v roce 2019 zvolit předsedkyni Evropské komise Ursulu von der Leyenovou? NE! Má však slovo v EU bez demokratické legitimace.

Německo má nejnižší podíl na demokratickém spolurozhodování, protože prakticky nikdo není přímo volen lidmi. Spolkový prezident, ani kancléř nemohou být zvoleni.

Němci jsou neschopní. V Rusku můžete dát křížek vedle jména osoby, které chcete mít za prezidenta. To je skutečně účast a demokracie.

Němcům se od války říkalo, že důvod, proč nesmějí volit nikoho přímo, pouze strany, protože volili Adolfa Hitlera, a to se již nemůže stát, proto žádné přímé volby a žádná referenda.



A byl to říšský prezident Hindenburg, kdo 30. ledna 1933 jmenoval Hitlera kancléřem. A byli to členové Reichstagu, kteří 24. března 1933 schválili zmocňovací zákon, čímž se stal Hitler diktátorem.

Jak jsem již mnohokrát uvedl, mezi fašismem a komunismem je malý rozdíl. Oba mají ve svém základním programu socialismus a plánovanou ekonomiku, která se na Západě těší rostoucímu trendu a popularitě.

Socialismus se znovu stal populárním, zejména ve Spojených státech po zvolení Bidena, ale také v západní Evropě s postupem zelených. Proto od nynějška nazývám Západ „Kolektivem socialistického Západu“.

„V neděli 26. září 2021 se konají všeobecné volby. Pokud zvítězí zelení, připravte se na ještě větší hygienickou diktaturu, ekologický teror, vyvlastnění, zbídačení a válku," končí komentář von Freeman.

(rp,prvnizpravy.cz,schallundrauch,foto:arch.)


Anketa

Měla by se podle vás stát Ukrajina členem NATO?

Ano 17%
transparent.gif transparent.gif
Ne 67%
transparent.gif transparent.gif
Nevím 16%
transparent.gif transparent.gif