Zrušme všechny soutěže, ztrácíme čas, vše vyhrají Ukrajinci

zprávy

<< VIDEO >> Ukrajina vyhrála Eurovizi. Kdo jiný. Schválně si poslechněte vítěznou písničku – pochopíte, jak zpolitizovaný, falešný a protekční je dnes Západ. Z toho se až zatočí hlava.

Zrušme všechny soutěže, ztrácíme čas, vše vyhrají Ukrajinci
Ĺuboš Blaha, slovenský poslanec
16. května 2022 - 03:20

Prosím vás, k čemu vůbec ještě soutěžíme. Odevzdejme všechny ceny a medaile Ukrajincům. Alespoň ostatní soutěžící nebudou ztrácet čas, píše na facebooku Ĺuboš Blaha, slovenský poslanec.

Vždyť je úplně jedno, jaké výkony Ukrajinci předvedou - musí se tam třepotat modrožlutá vlajka a musíme si zanadávat na Rusy, to je nyní jediné kritérium ve sportu i umění.

Zrušme mistrovství světa v hokeji a rovnou dejme titul Ukrajině. A když se někdo ozve, že Ukrajina ani nemá hokejisty na šampionátu, označíme ho za ruského agenta a zavřeme do basy!

Oscara dejte Zelenskému. Vždyť jaký herec se může pochlubit tím, že kvůli jeho show umírá celý jeho národ. Zlatou sošku pro Volodymyra!

A Nobelovku za mír poprosíme posmrtně pro Banderu. A Šuchevyče. Vždyť ukrajinský fašismus je dnes v módě, nebo ne? Když zabíjíš Rusy, tak jsi vlastně mírotvorce, tak co?

Promiňte, ale toto je čistá fraška. Už dávno jsem pochopil, že Eurovize si chce hrát na Martinský Festival politické písně.

Ale soudruzi ze Západu jaksi zapomněli, že za komunistů v ČSSR vyhrávali i ty nejpolitičtější soutěže kvalitní zpěváci a ne takový umělecký odpad.

Slyšeli jste tu odrhovačku, co vyhrála na Eurovizi? Kdyby tam Ukrajina poslala tlupu paviánů, tak by to byl určitě větší hudební zážitek než píseň Stefania.

Fakt si to pusťte. Začne to kvílením, které nápadně připomíná výlevy podnapilých chlapů, když se nad ránem vracejí z vesnické hospody.



Následuje nějaký MC Erik z místního Maduaru, který barvitě odrecituje nejkýčovější textík na světě, do toho záběry z války, vše v modrožluté, úplný doják. Jenom hudba nestojí za nic.

A toto je prý nejlepší píseň, jakou dokáže Evropa vyprodukovat ve 21. století. Kdyby to slyšel Beethoven, prosil by Boha, aby znovu ohluchl.

Oni si to možná neuvědomují, ale Ukrajině tímto dělají medvědí službu. Každý vidí, že toto je protekční. Zpolitizované. Trapné. A že jde jen o nenávist vůči Rusku. O nic jiného.

A už toho mají lidé akorát tak plné zuby. Hokej bez Rusů, neboť se jich bojí. Hudba bez Čajkovského, literatura bez Dostojevského, všechno ruské se hroutí a vymazává.

Když Američané zabíjeli v Iráku, nikdo je odnikud nevylučoval. Když NATO zabíjelo děti v Jugoslávii, nikdo neplakal nad osudem Srbů. Krásné srbské písně nikoho nezajímaly.

Ale teď to takhle přepalují. V politice, v ekonomice, ve sportu a dokonce už iv kultuře. Jen proto, aby si kopli do Rusů. A aby tam mohl nějaký feťák na Eurovizi vřískat banderovské pozdravy.

Říkám - zrušme to celé. Už to nemá úroveň. Dejme všechny tituly Ukrajincům, jsou automaticky nejlepší. Od sumo až po formuli jedna. Ve všem.

Jen se potom nedivte, že Západ už nikdo ve světě nebere vážně. Zapomeňte na Johna Lennona, zapomeňte na Abbu, dnes evropské kultuře vládne ukrajinský politický kýč.

(rp,prvnizpravy.cz,fb,foto:arch.)


Anketa

Měla by Danuše Nerudová odstoupit z kándidátky STANu do eurovoleb?

Ano 74%
transparent.gif transparent.gif
Ne 14%
transparent.gif transparent.gif
Nevím 12%
transparent.gif transparent.gif