Chalupa: Tak jak to tedy ve skutečnosti je? Kdo vydělává?

politika

Česká republika/vláda/Parlament cpe na Ukrajinu miliardy z kapes českých daňových poplatníků, ale zároveň se podílí na zločinném spolčení s ukrajinsko-českými mafiemi a velkopodnikateli – obchodníky s levnou, v podstatě otrockou pracovní silou „úkáček“.

Chalupa: Tak jak to tedy ve skutečnosti je? Kdo vydělává?
Bohuslav Chalupa
1. března 2024 - 04:20

Přitom toleruje a kryje pobyt – odhaduji cca 300.000 ukrajinských mužů v branném věku – na území ČR – hnus fialovej…, píše na facebooku Bohuslav Chalupa.

Zisk, zisk, zisk za každou cenu.

Proto mě absolutně nedojímají nářky politické reprezentace nad situací na frontě, kde chybí ukrajinští obránci své vlasti.

Pro úplnost z Ukrajiny zdrhlo během posledních let 12 milionů Ukrajinců – asi proto, že je tam demokracie, spravedlnost a dobrý život?


Jděte se u nás podívat kamkoliv, kde je vyžadována nelehká lidská manuální práce, do zpracovatelského průmyslu, do Rohlíku, do velkoskladů, do obchodních řetězců a zjistěte si za kolik tady vlastně Ukrajinci dělají a komu ještě z toho odvádějí desátek… Zkuste odpozorovat kdo kontroluje úřady práce a eviduje kde kdo z Ukrajinců pracuje.

Mimochodem – kam zmizeli všichni čeští pracovníci, kteří pracovali na výše uvedených pozicích v obchodech atd.? Oni pracují někde jinde? Kde? Nebo jsou na úřadech práce a pobírají sociální podporu?

Pak by mne zajímalo jaký je konečný ekonomický a obecně psychosociální součet výdajů a příjmů – na jedné straně „odvody“ pracujících Ukrajinců a na straně druhé náklady na sociální podporu jak Ukrajinců, tak Čechů, kteří díky nim přišli o práci!

(rp,prvnizpravy.cz,fb,foto:arch.)



Anketa

Zúčastníte se červnových voleb do Evropského parlamentu?

Ano 60%
transparent.gif transparent.gif
Ne 20%
transparent.gif transparent.gif
Nevím 20%
transparent.gif transparent.gif