Děsí mne země, která pálí kalendáře s mírovými symboly

politika

Ve válce by navíc jako “bonus” zapadly podvody s vakcínami, sebezničující green dealy a nezvládnutá migrace, a řada lidí na tom strašení konfliktem už teď těžce vydělává. Senátorka Hamplová vyjádřila své obavy ze současného dění.

Děsí mne země, která pálí kalendáře s mírovými symboly
Jana Zwyrtek Hamplová, senátorka
1. února 2024 - 07:03

„Psychika že není dobrá? A kdo se tomu proboha diví? Když se tu volá po válce a pálí kalendáře s mírovými symboly? Po válce prahne západ a USA, a už to ani netají. Čiší to z politiků tak, že víc u to nejde. A dobře se jim, jistě jen tak mimochodem, prodávají drahá letadla…

Proto se hrozi Trumpa, který chce dohodu s Putinem a mír. Tedy konec miliardových obchodů. Tak jednoduché to je.

Ve válce by navíc jako “bonus” zapadly podvody s vakcínami, sebezničující green dealy a nezvládnutá migrace, a řada lidí na tom strašení konfliktem už teď těžce vydělává.

Odnesli bychom to všechno zase my - obyčejní lidé, plus ti chlapi v uniformách, jako to dnes odnáší ti chudáci na východě. A dění  na východě tipuji na prolog. Už od roku 2014. Připravovalo se...



Nechci v Evropě válku - za žádnou cenu. A chci v čele České republiky jasné nositele míru schopné dohod, které k němu povedou. Stejně tak na půdě NATO. Nebo chceme naše vojáky posílat na smrt? Naši zemi, naše obce a města miluju - a odmítám proto zcestné plány lidí, jež by sami měli spíš vyhledat odbornou lékařskou pomoc, pokud touží po něčem jako je na fotografii vpravo.

Nenechme nikoho ničit naše životy. Už teď se jim to hodně daří. Je třeba je opravdu zastavit. Než bude pozdě.

Psali jsme:

Děsí mne země, která pálí kalendáře s mírovými symboly. Je v tom totiž vše," uzavřela svůj komentář na facebooku senátorka Jana Zwyrtek Hamplová.

(nov, prvnizpravy.cz, foto: red.)


Anketa

Zúčastníte se červnových voleb do Evropského parlamentu?

Ano 66%
transparent.gif transparent.gif
Ne 17%
transparent.gif transparent.gif
Nevím 17%
transparent.gif transparent.gif