Děti se nesmějí vybírat z katalogu, říká důrazně Hamplová

politika

Pro některé velmi ožehavá otázka "manželství pro všechny" a debata kolem ní přinutily senátorku Janu Zwyrtek Hamplovou k zamyšlení, že je nutné stále připomínat, v čem tkví nebezpečí a také to, že "děti se nesmějí vybírat z katalogu".

Děti se nesmějí vybírat z katalogu, říká důrazně Hamplová
Jana Zwyrtek Hamplová, senátorka
13. února 2024 - 06:05

„Před čím varujeme a proč nesouhlasíme s manželstvím pro všechny - děti se nesmějí vybírat z katalogu. Nejsou “zboží” (čerpáno z médií - idnes.cz).

"Připouští, že do loňského prosince vedl vlastně báječný život. Vybudoval velmi úspěšný byznys. Zkusil si politiku a dotáhl to na náměstka primátora. Svého času si užíval vztahové přelétavosti. Nikdy ale nebyl opravdu šťastný. Až teď. Martin Hausenblas se totiž stal tátou. S partnerem Alexem mají syna Maela. Díky náhradní mamince z USA.”

“Rozhodli jsme se pro vzdělanou bělošku se slovenskými kořeny. V agentuře se nás pak ptali, zda máme zájem ji více poznat, ale to jsme nechtěli."



Prostě si “koupili” dítě. Jako panenku. Maminku si vybrali z katalogu… To opravdu ne. To je proti všemu přirozenému. A to bez ohledu na to, zda je nebo není daný pán biologickým otcem… Přeji danému páru on a on jejich vztah, ale jde stále pouze o menšinovou výjimku z obvyklosti, a děti do toho nemají být proto zatahovány. Potažmo - “rozhodli jsme se pro bělošku” - není to rasistické?

Zkrátka - tohle přece není normální… podobné agentury… Nečte se mi to kvůli tomu malému vůbec dobře…. Prostě se po oné “vztahové přelétavosti” dostavily u pana podnikatele rodičovské touhy… A “agentura”, ne příroda, je naplnila… Snad se období vztahové přelétavosti, jak se tak na pány dívám, nevrátí.

Psali jsme:

PS: Já nechápu zase americký přístup," uzavřela svůj komentář na facebooku ohledně tématu "manželství pro všechny" senátorka Jana Zwyrtek Hamplová.

(nov, prvnizpravy.cz, screen: IR)


Anketa

Kdo by podle Vás byl lepším prezidentem USA?