Kandidáti ve zkratce a druhé kolo za dveřmi

politika

Oba prezidentští kandidáti chtějí spojovat rozdělenou společnost, řekli ve středu večer v televizní debatě CNN Prima NEWS. Potom se Petr Pavel i Andrej Babiš znovu spolu přeli, a to nejen o válce. 

Kandidáti ve zkratce a druhé kolo za dveřmi
Petr Pavel, Andrej Babiš
26. ledna 2023 - 09:01

Po vyostřené debatě dostali oba kandidáti čas a měli každý možnost v závěrečných třiceti vteřinách oslovit voliče. 

„Vážení spoluobčané. Můj program je pomáhat lidem, bojovat za české zájmy a usilovat o mír. Každý váš hlas je pro mě důležitý. Z velkého města, nebo z malé obce. Vy rozhodnete, jakého budete mít prezidenta, jestli bude pracovat pro lidi, nebo pro vládu. Pokud vláda prosadí pana Pavla za prezidenta, už ji nic nezastaví. A rozhodne proti lidem. Máte se líp než před dvěma lety? Pokud ne, přijďte k volbám a volte Babiše. Mě znáte, já vás nezklamu. Moc vám děkuji," řekl ve svých 30 vteřinách Andrej Babiš. 


„Vážení voliči, volby jsou skutečně svátkem demokracie. A vy budete už pozítří mít možnost rozhodnout o tom, jestli v čele státu bude stát člověk, který reprezentuje lži, překrucování faktů, šíření strachu a chaosu, nebo jestli budete mít v čele státu člověka, který ctí hodnoty jako je čest, jako je pravda, jako je důstojnost a odpovědnost. Proto prosím, přijďte k volbám a volte rozumem. Děkuji vám," zakončil Pavel.

(dan, prvnizpravy.cz, foto: red.)




43-8974200277/0100

Pro platby ze zahraničí: IBANCZ5601000000438974200277
BIC / SWIFT kódKOMBCZPPXXX





Anketa

Měla by se podle vás stát Ukrajina členem NATO?

Ano 18%
transparent.gif transparent.gif
Ne 65%
transparent.gif transparent.gif
Nevím 17%
transparent.gif transparent.gif