Máme tu padesátá léta jak vyšitá, vzkazuje Turková lidovcům

politika

Ministr životního prostředí Petr Hladík chce ze strany vyloučit bývalého šéfa lidovců Cyrila Svobodu za jeho názory. Na praktiky lidovců z éry "padesátých let" zareagovala ekonomická expertka strany PRO Ivana Turková.

Máme tu padesátá léta jak vyšitá, vzkazuje Turková lidovcům
Ivana Turková (PRO)
10. dubna 2024 - 06:05

„Je to opravdu smutné, kam je dnešní vládní úderka ochotna zajít v maximální snaze zalíbit se západní propagandě a svým loutkovodičům.

Po třiceti letech jsme se dopracovali k opětovnému fízlování, umlčování, cenzuře, komunistickému kádrování, kriminálu za jiný názor či vyhazovu z práce. A jak už jsem uvedla, ještě stačí obnovit trest smrti a začít lidi věšet a máme tu padesátá léta jak vyšitá.

Ministr Hladík si zcela zjevně osvojil komunistické manýry v duchu hesla "kdo nejde s námi, jde proti nám", neboť prohlásil, že "Svobodovy názory nejsou v souladu s politikou lidovců" a tím pádem bude dnes předsednictvo rozhodovat o jeho vyloučení.

Bývalý ministr a předseda KDU-ČSL Cyril Svoboda odmítá odejít od lidovců, neboť si není vědom, že by porušil stanovy, jen prezentuje své názory a za navržené vyloučení obviňuje vedení strany ze stalinistických metod. Nepamatuji si v dobách dávno minulých, že by měla Policie ČR plné ruce práce s kauzami kolem ministra Cyrila Svobody, to se však nedá říci o současných vládních zkorumpovaných loutkách.

Jak to dopadlo s tou šmelinou státních bytů v Brně pane ministře Hladíku nebo pane prolhaný ministře Jurečko, křepčící do noci v den střelby na FF. Nejdříve si zameťte před vlastním prahem a poté můžete moralizovat, trestat však nikoliv!



O vašem morálním majáku Zdechlinovském se raději nebudu vyjadřovat, protože mě slušný komentář nenapadá. Naopak tento člověk mezi křesťany už dávno nemá co dělat, ale to je právě to vaše pokrytectví.

Klesající podporu KDU-ČSL nezpůsobil Cyril Svoboda, ale právě zastávaná současná "trendy" politika, která úplně rezignovala na tradiční postoje křesťanů ve snaze býti co nejvíce "in" a v souladu s liberální demokracií, multikulturalismem a LGBTQ+ ideologií.

Trefná pozn. od Tomáše Balvína: "Rozdíl mezi demokracií a liberální demokracií je stejný jako rozdíl mezi kazajkou a svěrací kazajkou!"

Jsem osobně strašně moc ráda, že máme úžasnou posilu v našem týmu a to Kláru Liptákovou, která se stala naší kandidující členkou a opustila právě KDU-ČSL, neboť tato strana zanevřela na vše tradiční a naopak její současné postoje a názory jsou jak pro členy, tak pro voliče nepřijatelné.

Psali jsme:

Úplně nechápu, proč Cyril Svoboda odmítá odejít od KDU-ČSL, která se otočila od svých postojů o 888 stupňů, ale u nás máte dveře otevřené, stejně jako všichni křesťané, pro které tradice, víra a morálka nejsou jen prázdná slova. U těch rádoby křesťanů v KDU-ČSL vám v budoucnu určitě pšenka nepokvete. Buďme i křesťansky PRO," okomentovala praktiky ve straně KDU-ČSL kandidátka do europarlamentu ze strany PRO - Jindřicha Rajchla Ivana Turková.

(jar, prvnizpravy.cz, foto: pro)


Anketa

Zúčastníte se červnových voleb do Evropského parlamentu?

Ano 62%
transparent.gif transparent.gif
Ne 19%
transparent.gif transparent.gif
Nevím 19%
transparent.gif transparent.gif