Markvart: Občas si říkám, kdeže je vlastně to politické dno?

politika

V sobotu byl skutečně mimořádný den. Po středeční odrecitované slátanině premiéra v Izraeli, zazněly v sobotu další přečtené slátaniny, nejdříve ve Sněmovní a potom přímo ve Vladislavském sále, píše na facebooku Petr Markvart.

Markvart: Občas si říkám, kdeže je vlastně to politické dno?
Petr Markvart
30. října 2023 - 03:20

Dojem z absence myšlenek u svých ústavních bossů, se večer pokusila napravit asi nejchytřejší a nejvlídnější ministryně obrany, která zcela spatra, bez papíru či čtecího zařízení, vyhlásila v den výročí vyhlášení Republiky, že bychom měli vystoupit z OSN, jen proto, že 179 ze 193 zemí světa hlasovalo nebo nehlasovalo jinak, než by se jí zrovna líbilo (pro mírové urovnání konfliktu).


Festival politického bizáru zakončil servilní oslavou bezobsažnosti normalizační mozkoškrab a kádrovák, převlečený za kněze. Občas si říkám, kdeže je vlastně to politické dno?



A pár komentářů:
  • Bolsevik vyznamenal KTS Kazatele
  • Hlavně je to vše zvrácené , Kubišová přebírá vyznamenání od rozvědčíká tvl to je psycho.
  • Byl to bohužel svátek EU. Opravdu, slušně řečeno, smutné. Souhlas s vámi. A ministryně války je tak emoční, že kdyby měla u sebe "tlačítko na spuštění války", tak to udělá. Rozum nepoužívá. Je velice nebezpečná, tak jako celá vláda.
  • Normalizační komunista, předseda základní organizace KSČ, cviceny vojenský agent vojsk Varsavske smlouvy a voják z povolání, pocházející z rodiny vojáka zpravodajce a stbaka v armádě....Pavkova žena vystudovana politruce na vojensko politické škole K. Gottwalda v Bratislavě, rovněž komunistka... tak tento Pavek po 34 letek od listopadu jako prezident komunista předává státní vyznamenání komunistům Rychetskemu, Pithartovi atd... a rovněž chartistum . To nevymyslis... To je možné jen v Cechach
  • To byl StBacký bál !!! Takový Schwabovsko -Layen Prague Pride.. pan prezident Klaus musel trpět
  • Disidenti už nejsou není třeba už je nová doba
  • Bohužel ovlivňují naše životy. Ještě, že se s nimi nemusíme potkávat. Někdy stačí vypnout, nebo ne zapnout. Ale hlavně jít správně volit. R
  • Chce se mi zvracet, velebnosti
  • Máte pravdu souhlasím že všemi co okomentovali ten trapný večer při rozdávání státních vyznamenání,naše vláda tam seděla na výsluní,a náš pán prezident musel vyzdvihnout naší vládu 10 minut a vypla
  • To byl opravdu projev na úrovni zelené gumy, připadala jsem si jak na prvního máje před padesáti lety
  • Není absurdní,když komunista vyznamenává bojovníky proti komunismu,myslel jsem že šedesát pohlaví je vrchol ,ale tihle šašci dokážou zajít mnohém dál
  • S trpkým úsměvem se mi chce poznamenat jen jedno. V politické kultuře jsme si sáhli na dno. Ani banánová republika nemá tak stupidní vládu. A hlava státu předvedla v plné nahotě svou servilitu. Nějak nás ta sametová demokracie drtí, nebo se pletu?
  • Jo a zapomněl jste na to, že prof. Klaus byl Fórem 24 označen za "náčelníka dezolátů" neboť neprojevil patrně dostatečné nadšení nad úrovní ceremoniálu a netleskal.. Inu jak praví staré pořekadlo : "příchodem cirkusového Kašpara a klauna na hrad se z něj ještě nestává král ale z Hradu se stává cirkus."

(rp,prvnizpravy.cz,fb,foto:arch.)


Anketa

Kdo by podle Vás byl lepším prezidentem USA?