Migrační pakt je otřesný! Proč vládá mlčí? Senátorka varuje

politika

Obsah migračního paktu je podle senátorky Jany Zwyrtek Hamplové otřesný. Jeho akceptace by znamenala ztrátu národní suverenity a povinnost přijímat lidi, kteří k nám absolutně nepatř, varuje senátorka a diví se, proč vláda mlčí.

Migrační pakt je otřesný! Proč vládá mlčí? Senátorka varuje
Jana Zwyrtek Hamplová, senátorka
13. dubna 2024 - 06:30

Senátorka Jana Zwyrtek Hamplová se velmi tvrdě obula do vlády ohledně migračího paktu, který dojednal ministr vnitra Vít Rakušan a poté jej schválil Evropský parlament. Polsko i Maďarsko se ihned vzepřelo, ale naše vláda podle senátorky jen přihlíží a mlčí.

„A co my? Proč vláda mlčí? Přidejme se ihned k Polsku, Maďarsku a Slovensku. A bude-li EU na paktu trvat? Pak ji společně opusťme. Jiná možnost už není.

Obsah migračního paktu je otřesný. Jeho akceptace (Rakušan ho podepsal) by znamenal ztrátu národní suverenity, povinnost přijímat lidi, kteří k nám absolutně nepatří a nemají tu co dělat, šlo by o ztrátu kontroly a vzdání se rozhodování o pobytu lidí na našem území, nebo se paktem diktuje se z této povinnosti vykupovat drahými “odpustky”. Půl milionu za nepřijatého migranta!


 
A podstata? Markelová sem to “obohacení” pozvala, teď si s ním Němci neví rady, a proto se jich chtějí zbavit a vyslat je po tisících k nám," napsala naštvaně na svém facebooku senátorka Jana Zwyrtek Hamplová a upozornila na to, že naše vláda narozdíl od Polska, Maďarska a Slovenska mlčí!

Psali jsme:

„Pokud sem imigranty pustí, Bůh s námi! Žádejme jasné stanovisko - že přes západní hranice sem nepřijde ani jeden, a platit nebudeme ani korunu. Česká republika je naše země, a na její území přijmeme jen toho, koho sami uznáme za vhodné. Nikdo to nebude rozhodovat za nás," doplnila na závěr senátorka.

(jar, prvnizpravy, foto: red.)


Anketa

Zúčastníte se červnových voleb do Evropského parlamentu?

Ano 64%
transparent.gif transparent.gif
Ne 18%
transparent.gif transparent.gif
Nevím 18%
transparent.gif transparent.gif