Neptejte se, nehledejte, vláda je dobrá. Šlachta v ráži

politika

Bývalý elitní detektiv a předseda hnutí Přísaha Robert Šlachta se zděsil nad obsahem novoročního projevu prezidenta Petra Pavla. Popsal, jaké části projevu mu přijdou nejvíce" šílené" a z čeho ho jímá hrůza.

Neptejte se, nehledejte, vláda je dobrá. Šlachta v ráži
Robert Šlachta (Přísaha)
3. ledna 2024 - 08:22

„Koukali jste na projev prezidenta Pavla? Absolutně šílené. "Neptejte se, nehledejte, vláda je dobrá a musíme mít euro.“ To jsou hlavní hrůzy, které jsem tam zaznamenal.

Prezident zneužil novoročního projevu k obhajobě této vlády a jejich nesmyslných balíčků, které rozpočet stejně nezachrání. Navíc hned na začátku roku začal tlačit na přijetí eura, které by jednoznačně naši zemi ekonomicky poškodilo. Úplně to dokresluje jeho nedávný požadavek na zrušení práva veta.



A to bohužel není všechno. Prezident nám říká, že se ohledně bezpečnosti a nedávného tragického útoku na Filosofické fakultě nemáme na nic ptát, nemáme pátrat. To je přece šílené. Měli bychom dělat pravý opak. Jedině tak se poučíme z toho, co se stalo, a budeme moct zlepšit naši bezpečnost.

Prezident navíc říká, že máme být připraveni na krizové situace, přitom to je to, co současná vláda trestuhodně podceňuje!

Psali jsme:

V čem bych plně souhlasil, je že letos budou moct lidé vystavit současné vládní politice účet v evropských, senátních a krajských volbách. Prosím nezapomeňte na to, letos nás čeká velmi důležitý rok a Přísaha bude ve všech těchto volbách kandidovat," uzavřel svůj facebookový komentář ohledně projevu prezidenta Pavla předseda hnutí Přísaha Robert Šlachta.

(jar, foto: repro: cnn prima)


Anketa

Zúčastníte se červnových voleb do Evropského parlamentu?

Ano 61%
transparent.gif transparent.gif
Ne 20%
transparent.gif transparent.gif
Nevím 19%
transparent.gif transparent.gif