Petr Sak: Stojím za Pavlem Novotným

politika

Čas od času se zvedne vlna odporu proti starostovi Řeporyjí, který má dar na sebe upozornit. Někdy proslaví Řeporyje jako neonacistickou obec, osazením pamětní desky, připomínající význam nacistických vlasovců, bojujících po boku hitlerovského Německa,

Petr Sak: Stojím za Pavlem Novotným
Petr Sak
12. února 2024 - 02:20

Nenechme se mýlit, že Pavel Novotný je pouhým řadovým členem ODS. Jezdí se za ním radit předseda ODS a premiér Petr Fiala a další špičky ODS, a nejen Ti, také prezident Petr Pavel a mladá a pohledná Danuše Nerudová. Možná díky jeho koučování se D. Nerudová cítí být připravena na funkci prezidentky, europoslankyně, eurokomisařky i premiérky. Jeho kaučování zřejmě D. Nerudovou přivedlo do stavu univerzální funkcionářky. Pavel Novotný je guru ODS a představuje její intelektuální vrchol. Ne vždy je však vláda schopna pochopit velikost jeho řešení. K zářijové demonstraci doporučoval: „Vodní děla na tu svoloč, ne za to že demonstrují, ale za názory“. Zde se ukazuje jeho velikost demokrata, a schopnost rozlišovat ve prospěch demokracie. Demonstrovat se smí, pokud se demonstruje za správné názory. Ovšem vláda a jím kaučované vedení ODS politickou sofistikovanost Novotného doporučení nepochopilo a doporučení ke své škodě nerealizovalo., píše v komentáři pro Prvnizpravy.cz Petr Sak.

Vzhledem k tomu, že ODS má v preferencích 10 % potenciálních voličů, je třeba českým voličům blíže přiblížit ODS, a to nejlépe prostřednictvím jejího intelektuálního, vzdělanostního, morálního a kulturního vrcholu, který představuje Pavel Novotný.


Pavel Novotný svou politickou genialitu prokázal přinesením do společnosti „inverzní politiky“. Ve vztahu k Čechům a k českému národu nastoluje „inverzní vlastenectví“. „Češi by potřebovali válku. Vyhnat je v noci z baráku, zabít dítě, ženu, podříznout a zapálit barák,“ bývalý policejní prezident Stanislav Novotný by měl viset, hlásá Pavel Novotný. Podobně proklamuje inverzní antisemitizmus ve vztahu k Palestincům. „Nejsou nic víc než opice, měli by být vybombardováni“ napsal Pavel Novotný o Palestincích. Své vyjádření vysvětluje tím, že jeho otec je Žid. Lze očekávat, že se nezastaví na půl cesty a bude požadovat pro Palestince konečné řešení za pomoci koncentráků.

Za mnohem mírnější výroky jsou lidé souzeni a odpykávají tresty ve vězení. Ovšem Pavel Novotný je mimo vliv orgánů činných v trestném řízení. Policie, státní zastupitelství a soudy pochopily význam a genialitu Pavla Novotného, a proto je mimo jejich dosah. Pokud se mu tyto orgány věnují, je to spíše takové laškování. Sám Pavel Novotný tvrdí, že má politické krytí vládní Pětikoalice a je nepostižitelný, a proto podání trestního oznámení ho nijak netrápí. „Na mě v životě podalo trestní oznámení asi 200 lidí. A jenom za dnešek mi píply tři v datové schránce. Já jsem notorický účastník soudů, a je mi to u prd*ele,“ reagoval na trestní oznámení Novotný.

Lepším poznáním politického velikána ODS Pavla Novotného český volič dospěje ke správnému volebnímu rozhodnutí. Pro toto poznání je však třeba něco udělat. Navrhuji České televizi, aby rozmístila po Řeporyjích kamery a na internetu zprovoznila kanál „Život v Řeporyjích“, který by zásoboval české diváky 24 hodin denně jemným humorem a moudrostí Pavla Novotného. Na ČT 24 by měla před předpovědí počasí dávat každý den pod názvem „Co nového v Řeporyjích“ výběr za posledních 24 hodin. Tímto opatřením by ČT pomohla českému občanovi a voliči pochopit, co to je ODS a určitě by se 10 % volebních preferencí změnilo. V případě zaneprázdnění řeporyjského velikána je možné ho nahradit poslancem ODS Ondřejem Šimíčkem, který sice nedosahuje velikosti Pavla Novotného, ale také dokáže svou genialitou překvapit. Zpřístupněním osobnosti Pavla Novotného českým voličům uděláme pro volby více než korespondenčním hlasováním a zpřístupněním hlasování potomkům až do doby přistání Kryštofa Kolumba v Americe.

Zrození každého velikána se vyznačuje nějakou mimořádností. U zrození Pavla Novotného sice nebyla Betlémská ani žádná jiná hvězda, nebyli Tři králové, ale jak se ve skrytu mezi zasvěcenci říká, o mimořádnosti a dramatičnosti zrození vypovídá otec Pavla Novotného: „Dvakrát v životě mi selhala guma a vždy to byl průser“.   

(rp,prvnizpravy.cz,foto:arch.)


Anketa

Zúčastníte se červnových voleb do Evropského parlamentu?

Ano 63%
transparent.gif transparent.gif
Ne 19%
transparent.gif transparent.gif
Nevím 18%
transparent.gif transparent.gif