Petr Žantovský: Ideokomando stále nespí

politika

<< ZA ŘEKOU MORAVOU >> Tibor Eliot Rostas (*1970) je jednou z nejvýraznějších slovenských tváří z toho okruhu, čemu se u nás říká konspirátoři, dezoláti atd. Vystudovaný umělec, filosof, aktivní bojovník proti soudobým trendům globalismu.

Petr Žantovský: Ideokomando stále nespí
Petr Žantovský
9. června 2024 - 06:20

Každopádně je to osobnost za řekou Moravou velmi respektovaná, zejména v kruzích mimo mainstream. Dostal jsem ze Slovenska zprávu, která se týká sice jeho, ale skrze něj celého komplexu dnešního progresivismu, cenzury a likdvidace svobody slova, píše Petr Žantovský v komentáři pro Prvnizpravy.cz.

V sobotu 1. června 2024 sledovalo více než 4000 diváků přímý přenos Rostasova rozhovoru z bratislavského studia zvtv a londýnského studia DKX. Téměř tříhodinové video mělo nesmírný ohlas a stovky nadšených komentářů, které shodně označovaly rozhovor jako nejlepší ze všech dosud rozhovorů Dany Kollara. Rostase drtivá většina lidí během livestreamu jakož i po něm poslala jako svého favorita do Europarlamentu. Za pouhých 24 hodin toto mimořádné video vidělo 40 000 lidí a nárůst sledovanosti exponenciálně rostl. YouTube jej však do 24 hodin smazal.


Jak je to možné? Přičny ve svém komentáři komentuje Milan Murgaš: „Z.Čaputová byla v únoru 2024 v centrále Google i s týmem kolem J. Gody, kde se v San Francisku setkala s viceprezidentkou YouTube Leslie Millerovou. Na tomto setkání dohodla přísnější cenzorský dohled nad Slovenskem a rozšíření kompetencí vymazávat nepohodlné platformy. Progresivci mají v rukou všechny sociální sítě jako YouTube, Facebook, Instagram ale téměř celý online prostor včetně Wikipedia v rukou CIA, kde koordinovaně neumožňují svobodu slova a svobodný přístup k informacím.

Bezprostředně po vymazání YouTube kanálu po rozhovoru s T.E.Rostasem se k situaci posměšně vyjádřil Jaroslav Naď, který je jedním z členů této koordinované skupiny (mj. současný poradce naší ministryně Černochové): "Jak je možné, že to udělali teď, když je u moci FicoVláda?"

Naď zcela průhledně odhaluje korporátní povahu dohledu nad informacemi, která je nad vládami jednotlivých národních států. Také během "FicoVlády" vtrhlo i ideokomando protiextrémistického oddělení NAKA se samopaly k Rostasovi domů a hodili to na tehdejší Ficovu vládu. Toto oddělení ve skutečnosti ovládají struktury zahraničních zpravodajských služeb, což kromě množství informací zaznělo iv téměř tříhodinovém rozhovoru s T.E.Rostasem.

Je zřejmé, že Slovensko ještě zdaleka nemá po starostech. Držme mu palce a dívejme se pozorně, co nás nejspíš také čeká.

(rp,prvnizpravy.cz,foto:arch.)




43-8974200277/0100

Pro platby ze zahraničí: IBANCZ5601000000438974200277
BIC / SWIFT kódKOMBCZPPXXX







Anketa

Kdo by podle Vás byl lepším prezidentem USA?