Politická agitka jako nátlak na děti? Přichází vážné varování

politika

Měli jste někdy pocti, že se v čase vracíte zpátky do "padesátek"? Zřejmě to není sen, ale prostá a i velmi nebezpečná realita. Politická agitka zakomponovaná do malovaných příběhů pro děti je zpět. Rodiče by měli zpozornět!

Politická agitka jako nátlak na děti? Přichází vážné varování
Politická agitka v roce 2023
11. listopadu 2023 - 06:30

Petikoaliční vláda premiéra Petra Fialy s nebývalé nízkou podprou našich obvyvatel už neví, kudy kam. Starší generaci se jim "oblbnout" nedaří, a tak přišli s novým a velmi nebezpečným nápadem, jak "zdegenerovat" tu nejzranitelnější a nejmladší generaci.

Politická agitka jak z "padesátých let" vyšitá je zpět. To snad už ani Fialova "Nutella" nepřebije. A jaké jsou reakce na sociálních sítích?



„Myslela jsem si, že se už nikdy něčeho podobného v dětském tisku nedožiju… A vida…. Kdysi se tomu říkalo angažovaná tvorba… A je to tu zase," okomentovala politický agitační komiks senátorka Jana Zwyrtek Hapmplová.



„Z dnešního borce na konec trochu mrazí v zádech. Tohle je propaganda z “padesátek” jak vyšitá. Tak se o víkendu pořádně zahřejte, třeba u výborného Svatomartinského," napsal na svém facebookovém profilu advokát a bývalý hejtman Jihomoravského kraje Michal Hašek.

Psali jsme:

(böhm, prvnizpravy.cz, foto: repro fb)


Anketa

Měla by Danuše Nerudová odstoupit z kándidátky STANu do eurovoleb?

Ano 74%
transparent.gif transparent.gif
Ne 14%
transparent.gif transparent.gif
Nevím 12%
transparent.gif transparent.gif