Rozhovor s Putinem a nahý Západ. Hamplová vystavila účet

politika

Dnes už každý chápe, proč vypukla taková panika kolem rozhovoru s Putinem. Je v něm totiž úplně všechno.Senátorka Jana Zwyrtek Hamplová nabídla lidem trošku odlišný pohled, než jaký běžně přináší mainstream.

Rozhovor s Putinem a nahý Západ. Hamplová vystavila účet
Jana Zwyrtek Hamplová, senátorka
10. února 2024 - 07:03

„ODHALENÍ: To, že nám ze strany Ruska hrozí napadení, je největší dezinformace doby. Západ je po rozhovoru “nahý”…

Dnes už každý chápe, proč vypukla taková panika kolem rozhovoru s Putinem. Je v něm totiž úplně všechno. Tou hlavní informací je, že žádný stát se nemusí bát Ruska, jak se nám tvrdí, a že tím, kdo by chtěl jakýkoli válečný konflikt, nebo útočit na jiné země, není Putin. To ovšem hrubě nezapadá do plánů na miliardové obchody zbrojařského průmyslu včetně našich “hrudníkových” stíhaček F-35, neboť všechny to obrovské obchody a pobyty amerických vojsk na našem území se hrozbou ze strany Ruska odůvodňují. Ta hrozba ale neexistuje, a kdo ní straší, je lhář. Dnes už to ví díky jednomu odvážnému novináři, který vůbec nebyl servilní a Putina klasicky investigativně “dusil”, celý svět.



Ano, Putin napadením Ukrajiny porušil mezinárodní právo, ale… Je tam tolik ale všeho historického dění proti Rusku a proti spolupráci s Ruskem, a tolik příkoří vůči Rusům na území Ukrajiny, a k tomu tolik nacistických a dalších negativních prvků (korupce) rovněž tam (opomíjeje celou historickou linii území Ukrajiny), a vysoce sporná úloha USA a NATO a nakládáni s Minskými dohodami, že i v případě velmi obezřetného přístupu k obsahu patrně historicky přelomového rozhovoru musíte zakroutit hlavou a konstatovat - proboha, co nám ti tzv. světoví lídři “rvou” do hlavy? O co tam opravdu šlo? Co tím sledovali a sledují? Jak se k tomu Rusku chovali? Proč ignorovali jeho vícekrát nabídnutou ruku ke spolupráci? Chtějí snad oni tu válku? Nebo chtějí  “jen” ty miliardové obchody na strašení válečným konfliktem, a proto tu hrozbu titulky vytvářejí? A proč nás v tak vážné věci tak dezinformuje naše česká vláda?

Nejsledovanější rozhovor doby na řadu otázek velmi otevřeně odpověděl, ale nejen to - řadu otázek také nastolil. Obojí se světovým lídrům těžce nehodí. Putin jim totiž strhl masky bojovníků za bezpečnost svých občanů, a představil je v plné nahotě. Stručně - jako  lháře. Západ zkrátka po zveřejnění rozhovoru už nemůže nikdy tvrdit to, co tvrdil. Slovy toho malého dítěte, které sledovalo královský průvod, musíme konstatovat, že “Západ je nahý.”

Psali jsme:

Protože ten rozhovor vůbec nebyl o Putinovi. Ani o Rusku. Ani o válce na Ukrajině… Byl o západu. O tom, jak se mu dá věřit, a jak mu máme v další době “měřit”. Protože od toho se bude odvíjet kvalita našich životů. Zda budeme chudnout, vytvářet napětí a zbrojit a vykřikovat gesta proti neexistujícímu nepříteli, nebo se s Ruskem domluvíme za jednacím stolem, následně se v EU zbavíme diktatury Bruselu, a z Evropy bude opět klidný kontinent, kde se nám bude chtít žít.

Máme to v rukou. Pár stovek lidí tam nahoře nesmí přece ničit životy nám všem pro ty miliardové obchody a svá ega. A pokud to dělají, musíme je poslat tam, kam patří. Do propadliště dějin. A to hned," uzavřela svůj příspěvek na facebooku senátorka Jana Zwyrtek Hamplová.

(hýbl, prvnizpravy.cz, foto: red.)


Anketa

Zúčastníte se červnových voleb do Evropského parlamentu?

Ano 59%
transparent.gif transparent.gif
Ne 21%
transparent.gif transparent.gif
Nevím 20%
transparent.gif transparent.gif