Turková okomentovala rozhodnutí z Haagu, že Rusko není agresor

politika

Ekonomická expertka strany PRO Ivana Turková se ve svém článku rozepsala o pár dní starém rozhodnutí Mezinárodního soudu v Haagu, které odmítlo označit Rusko na žádost Ukrajiny za agresora. A řekla pár ostrých slov o dvojím metru a lžích Fialovy vlády.

Turková okomentovala rozhodnutí z Haagu, že Rusko není agresor
Ivana Turková (PRO)
6. března 2024 - 06:55

„Popravdě mě k natočení videa vyprovokovala laxnost a klídek opozičních politiků ANO a SPD, kterým asi smyšlenosti, výmysly, lži a fanatismus provládních politiků nevadí. Mě ano, nedokázala bych takto v klidu přihlížet bez věcných a razantních argumentů.

Takže, co proklamuje ODS a STAN:

- „Rusko nesmí tuto válku vyhrát. Musíme Ukrajinu vyzbrojit“
- „Rusko zoufale bojuje s obrovskými ztrátami, Ukrajinci jsou schopni s naší pomocí je zastavit, ale nesmíme  polevit“
- „Ruská agrese je hrubým porušením mezinárodního práva“
- „Rusko je teroristický stát, je to brutální teroristický režim“

Vždy mě bude vytáčet dvojí metr, natož dvojí kilometr, takže k výše uvedenému:

Všem normálně smýšlejícím lidem je jasné, že Ukrajina nemůže porazit jadernou velmoc a pokud se zapojí NATO, tak máme 3.světovou válku, kde nikdo nebude vítězem.

Kdo přestal sledovat jednostranné zprávy z ČT tak ví, že fronta se minimálně 10 měsíců nepohnula, a to i přes avizovanou ofenzívu. Zbytečné ztráty na životech jsou však obrovské.

Mezinárodní právo bombardováním Jugoslávie ztratilo svůj smysl a vážnost, neboť se dělo bez mandátu Rady bezpečnosti OSN!



Doněcká a Luhanská republika, na základě referenda s odvoláním na Chartu OSN o právu národů na sebeurčení, vyhlásily samostatnost a nezávislost na Kyjevu na základě precedentu Kosova a rozsudku Mezinárodního soudního dvora v Haagu, který rozhodl, že Kosovo mělo právo se osamostatnit od Srbska bez souhlasu centrální vlády. Když mělo Kosovo právo, mají ho také Doněcká a Luhanská republika!

Po odtržení Kosova skupuje bývalá ministryně zahraničí Madeleine Albrightová kosovský Telecom a šéf NATO Wesley Clark lignitové doly a mávnutím proutku se zde rodí druhá největší americká vojenská základna!

Po financovaném protiústavním puči na Ukrajině v roce 2014, kdy byla svrhnuta demokraticky zvolená ukrajinská vláda usedá syn amerického prezidenta Hunter do správní rady ukrajinské společnosti těžící a obchodující s plynem!

To je náhoda, že po všech těchto agresivních akcích začíná “privatizace” ala Amerika!



Rusko napadlo Ukrajinu. A co USA, kolik státu napadli oni, kolik to bylo agresivních válek se smyšlenou záminkou? Milion mrtvých civilistů a dětí v Íráku byly nutné kolaterální ztráty? A co teroristický útok na NordStream?

Budu ráda, když vyslechnete vše až do konce, je to sice 27 minut, takže jsem zase dostala od dcery naloženo, že jsem „dlouhá“, ale tak vážné téma nelze ořezat.

Psali jsme:

Věřte, že mě nepřeslechnou, ani neumlčí. Tisíckrát omílaná lež se nestane pravdou," uzavřela na svém facebooku ekonomická expertka strany PRO Ivana Turková, která o něco později ještě sdílela video, ve kterém moderátorka hovoří s kandidátem na slovenského prezidenta Štefanem Harabinem o příčinách válečného konfliktu na Ukrajině. Štefan Harabin dříve působil jako ministr spravedlnosti a předseda Nejvyššího soudu Slovenské republiky.

Rozhodnutí Mezinárodního soudu v Haagu - Rusko není agresor

„Ještě velice podstatné doplnění mého předchozího příspěvku. Dne 2.2.2024 Mezinárodní soud v Haagu odmítl návrh Ukrajiny označit Rusko za agresora! Takže vážení křiklouni, budete rozporovat rozhodnutí Mezinárodního soudního dvora v Haagu?


Alespoň v Haagu neměří dvojím metrem. Skutečnosti se mají jinak než nám čeští vládní politici prezentují. Mezinárodní soud v Haagu svým verdiktem totálně pošlapal vládní propagandu pětikoalice!" uzavřela Turková.

(jk, prvnizpravy.cz, foto: arch.)


Anketa

Zúčastníte se červnových voleb do Evropského parlamentu?

Ano 66%
transparent.gif transparent.gif
Ne 18%
transparent.gif transparent.gif
Nevím 16%
transparent.gif transparent.gif