Už to musím říct bez příkras, Senátorka Hamplová bez obalu

politika

Petr Fiala je neuvěřitelně neschopný akademik, který se nikdy neměl stát českým premiérem, protože svou praktickou neschopností a nulovým sebevědomím ničí vlastní zemi. Senátorka Hamplová spustila ostrou kritiku.

Už to musím říct bez příkras, Senátorka Hamplová bez obalu
Jana Zwyrtek Hamplová, senátorka
27. února 2024 - 06:05

„Nemohu komentovat níže citovaná slova Petra Fialy jinak, než že nadále platí, že jako premiér absolutně a trvale selhává, když veškeré kroky České republiky prosívá napřed sítem potřeb Ukrajiny, Bruselu a USA, a občané České republiky jsou v jeho úvahách vždy až na posledním místě, pokud vůbec. Ti podle něho naopak musí kvůli zájmům jmenovaných, kterým jde jeho vláda absolutně “na ruku”, všechno vydržet a všechno zaplatit.

Petr Fiala je zkrátka neuvěřitelně neschopný akademik, který se nikdy neměl stát českým premiérem, protože touto svou praktickou neschopností a nulovým sebevědomím ničí vlastní zemi. Slouží jiným, kteří si musí v kontaktu s ním mnout ruce, a likviduje tím vlastní národ. Jeho projevy s naučenými gesty jsou navíc spíše karikaturou…

Orbána by neměl kritizovat, ale vzít si z něho příklad - protože Orbán jedná jako skutečný premiér své země, ne jako lokaj jiných. Petr Fiala je ten lokaj - poslušný, úslužný, sloužící… navíc, bohužel, i ekonomicky hloupý. A to vše se děje na účet nás všech.



Jeho zatajeným milionem v pochybné kampeličce pak padly i poslední iluze o jeho osobě, pokud kdo ještě nějaké měl.

Petr Fiala nemá prostě v křesle českého premiéra dávno co dělat. Pro neschopnost a opuštění vlastního národa ve prospěch jiných. I tato citace je toho důkazem. Petr Fiala je premiér ukrajinsko-bruselský. Ne český. Českou republiku opakovaně zradil a pokračuje v tom dál. Neřídí se tím, co si přejí čeští občané, ale co diktuje Brusel a sledují USA.

Tedy - hledá se český premiér. Protože de facto žádného “českého” nemáme," uzavřela svůj komentář na facebooku senátorka Jana Zwyrtek Hamplová, která pod svým textem ještě pro ilustraci sdílela část proslovu premiéra Petra Fialy.

Psali jsme:

“Naším cílem je udržet úsporný rozpočet a nenavyšovat výdaje a zároveň udržet závazky vůči Ukrajině, aby se i nadále mohla účinně bránit ruské agresi. Součástí rozpočtu je i podpora pro členské státy, jež hostí na svém území velký počet uprchlíků z Ukrajiny, což je i příklad České republiky. To jsou naše priority. Orbánovo Maďarsko nepůsobí konstruktivně a klade si nesouvisející a těžko průchodné požadavky. Jednání nemusí být jednoduché. Petr Fiala”

(dan, prvnizpravy.cz, foto: red.)


Anketa

Zúčastníte se červnových voleb do Evropského parlamentu?

Ano 66%
transparent.gif transparent.gif
Ne 17%
transparent.gif transparent.gif
Nevím 17%
transparent.gif transparent.gif