Za premiéra Fialu rozhoduje někdo jiný, udeřil Šlachta

politika

Bývalý elitní detektiv a předseda občanského hnutí Přísaha Robert Šlachta vyzval občany, aby podepsali výzvu "Blažku, odstup!" A na adresu šéfa vládního kabinetu Fialy poznamenal, že není skutečným premiérem, a že rozhoduje někdo jiný.

Za premiéra Fialu rozhoduje někdo jiný, udeřil Šlachta
Robert Šlachta, hnutí Přísaha
26. srpna 2023 - 07:30

„Tak podle premiéra Fialy by měl Blažek odstoupit. Teda. Jenom pokud byla jeho schůzka s Nejedlým plánovaná. Jinak je to prý v pohodě. Za Přísahu říkám jedno. Je jedno, jestli to plánoval nebo neplánoval. Seděl tam 5 hodin! 5 hodin něco neoficiálně řešili. Je jedno co. A i kdyby tam vůbec nebyl, tak už měl stejně dávno skončit z jiných vážnějších důvodů. Ovlivnil vyšetřování korupční kauzu brněnské ODS. Jako ministr spravedlnosti. To úplně stačí. Na to už si pan premiér nepamatuje. A pokud je pro tuto vládu Blažek tak moc nepostradatelný, že nejde odvolat, tak pak je to důkaz dalšího podvodu téhle vlády na voliče. 

Fiala není skutečným premiérem, někdo jiný rozhoduje za něj. To jsme tu bohužel u ODS už měli," napsal bývalý elitní detektiv a předseda Přísahy Robert Šlachta a vyzval občany, aby podepsali výzvu Přísahy "Blažku, odstup!" Šlachta se později k tématu na svém veřejném facebookovém profilu ještě vrátil. 

Psali jsme:

„Žlutá karta pro Blažka od Fialy? Výsměch! Ten už má dávno červenou. Navíc ještě prý přihlédl k jeho DOBRÉ práci na ministerstvu?! A které proboha? Jak například zmařil vyšetřování korupční kauzy Brněnské ODS? Jo, vlastně to je asi pro Fialu ta skvělá práce. Fiala je, stejně jako Vaňková Blažkův produkt a ten hlavní podvod na voliče. Vystrčili před sebe “slušného profesora” a pod povrchem jsou staré struktury korupční ODS. Přísaha to říká už roky. Tak snad to už vidí teď všichni," poznamenal předseda hnutí Přísaha Robert Šlachta. 

(hýbl, prvnizpravy.cz, foto: red.)


Anketa

Zúčastníte se červnových voleb do Evropského parlamentu?

Ano 67%
transparent.gif transparent.gif
Ne 16%
transparent.gif transparent.gif
Nevím 17%
transparent.gif transparent.gif