Den s primátorkou se koná v pondělí 27. května

regiony

Poslední pondělní odpoledne v květnu bude opět patřit Dni s primátorkou. Obyvatelé Karlových Varů mohou přijít diskutovat o svých podnětech, nápadech a dotazech s primátorkou města Andreou Pfeffer Ferklovou.

Den s primátorkou se koná v pondělí 27. května
Primátorka Andrea Pfeffer Ferklová
22. května 2024 - 12:00

Rezervace termínu není nutná, stačí dostavit se ve vyhrazené době, tedy v pondělí 27. května mezi 15. a 17. hodinou, k pracovně primátorky v 5. patře budovy magistrátu města (Moskevská 21). Zájemci budou odbavováni v pořadí, v jakém dorazí.

Souběžně bude obyvatelům města k dispozici bezplatná právní poradna PRO BONO. "Prosíme všechny zájemce konzultaci s právníkem magistrátu města, aby s sebou vzali veškerou dokumentaci k případu, který budou chtít konzultovat – smlouvy, obchodní podmínky, vyúčtování, korespondenci, apod. Bez podkladů může být rada právníka pouze velice obecná,"  říká Helena Kyselá, tisková mluvčí Magistrátu města Karlovy Vary.



"Právní PRO BONO poradna je určena občanům Karlových Varů. Z kapacitních důvodů si vyhrazujeme právo odmítnout zájemce z jiných měst a obcí," upozorňuje Helena Kyselá.

Karlovarskenovinky.cz informovala Helena Kyselá, tisková mluvčí Magistrátu města Karlovy Vary.

(jv,karlovarskenovinky.cz foto:arch.mmkv)


Anketa

Kdo by podle Vás byl lepším prezidentem USA?