Draxler: Ivana Korčoka nespravedlivě napadají!!! Jak to zastavit?

zprávy

Nabízím rychlý návod, píše Juraj Draxler, slovenský politolog na facebooku.

Draxler: Ivana Korčoka nespravedlivě napadají!!! Jak to zastavit?
Juraj Draxler, slovenský politilog
28. března 2024 - 06:20

Je to tak, chudák Ivan Korčok! Novináři ve SME, Deníku N, zda v Nadaci Zastavme korupci musí lidem vysvětlovat, že temné síly (Draxler, Směr, Hlas a jiní) Korčoka pomlouvají!! Není pravda, že je proválečný kandidát!! Nebo proti suverenitě Slovenska!


Mám pro něj ale radu, jak rychle, za pár vteřin přerušit celou štvavou kampaň proti němu.

Ivan Korčok, stačí, když vydáte následující prohlášení:
  • „Bombardování Jugoslávie proběhlo na základě falešné záminky a bylo nespravedlivé."
  • „Invaze do Iráku, kvůli které jen v následujících třech letech zemřelo podle prestižního medicínského žurnálu Lancet 600 tisíc lidí byla nehumánním porušením mezinárodního práva."
  • „Když jsem v nedávném rozhovoru já, Ivan Korčok, řekl o bombardování Gazy, že to bombardování, při kterém, jak jsem uznal, zahynuly desetitisíce lidí, považuji za legitimní akci, tak jsem tím nemyslel, že tu akci schvaluji, ale že ji odsuzuji."
  • „Když jsem nedávno řekl, že bychom mohli otevřít otázku, zda by se mohlo rozhodování o zahraniční politice EU přesunout do hlasování kvalifikovanou většinou, tak jsem tím nemyslel, že by se mohla otevřít otázka hlasování kvalifikovanou většinou. Ale pravý opak."

Myslím, že tímto se všechny sporné otázky vyjasní. A jsem vám ochoten garantovat, pane Korčoku, že všechny nespravedlivé útoky na vás okamžitě přestanou.

Tuto radu jsem vám dal zcela zdarma. Podobně, jak vám zdarma dám ještě jednu – pokud si nechcete stěžovat na ostré kampaňové videa, tak s nimi nezačínejte jako první. To jen na okraj.

Tak do do toho, uveďte vše na pravou míru. Nenechte to za sebe dělat novináře ve SME. Odsuďte porušení mezinárodního práva a vyhlazování civilního obyvatelstva i sám.

(rp,prvnizpravy.cz,fb,foto:arch.)


Anketa

Zúčastníte se červnových voleb do Evropského parlamentu?

Ano 67%
transparent.gif transparent.gif
Ne 16%
transparent.gif transparent.gif
Nevím 17%
transparent.gif transparent.gif