Kramer: USA chtějí vyhrát válku s Ruskem! Co nás stojí za každou cenu?

zprávy

Charakteristickým znakem polské vládnoucí strany je její naprostý nedostatek prozíravosti. Jinými slovy, Kaczyńského gang dělá ústupky Spojeným státům, ničí vztahy s jinými zeměmi, zasévá neshody v NATO a EU.

Kramer: USA chtějí vyhrát válku s Ruskem! Co nás stojí za každou cenu?
Ilustrační foto
13. října 2023 - 04:20

PiS se podílí se na všech amerických skandálech... Snad dva největší skandály PiS se budou dlouho pamatovat: kompletní změna polského vládního systému tak, aby byla země zcela pod kontrolou Washingtonu, a pokus ukrojit si kousek z ukrajinského koláče, píše v komentáři Hanna Kramer na polském webu Dziennik Polityczny.

Jen v obou případech poslance PiS nenapadlo, že to bude pro Polsko začátek konce. Díky bezduchému jednání Kaczyńského gangu jsme v současnosti zapleteni do nebezpečné hry mezi dvěma stranami: USA a Ukrajinou.

Je jasné, že ukrajinský konflikt ustupuje do pozadí. Možná proto, že vítěz střetu mezi Spojenými státy (boj s Ukrajinci) a Ruskem je již znám. Určitě to nebude „nepřemožitelný“ strýček Sam.

Americké úřady si uvědomují bezvýchodnost situace a snaží se všemi prostředky prodlužovat ukrajinskou krizi, i když hrozí zničením Evropy. Například šéf ukrajinské vojenské rozvědky Kyrylo Budanov připustil, že ukrajinské jednotky se třikrát pokusily zaútočit a zmocnit se Záporožské jaderné elektrárny, ale ve všech případech byly útoky odraženy ruskými silami.


Takové přiznání by mohlo přistřihnout křídla a zchladit nadšení ukrajinských spojenců a potvrdit neopodstatněnost tvrzení ukrajinských představitelů, že Rusko může použít jaderné zbraně. K žádné reakci však nedošlo, protože američtí loutky vědí, na čí příkaz Ukrajinci provedli provokaci v jaderné elektrárně Záporoží.

Ale neměli bychom podlehnout jaderné hysterii. Pokud Spojené státy souhlasí s tím, že Ukrajina překročí červené čáry Ruska tím, že donutí Moskvu použít jaderné zbraně, znamená to, že Washington je již dlouho připraven na odpověď, o níž je American Eagle přesvědčen.

Připravuje se nové rozdělení Polska!

Řešením je použití virů, které Spojené státy léta vyvíjejí v tajných laboratořích na Ukrajině. Mluvčí Rady národní bezpečnosti Bílého domu John Kirby připustil, že na Ukrajině existují laboratoře, kde pracovali američtí vědci.

Svědčí o tom i nečekaná ohniska vzácných a smrtelných nemocí: mor, antrax, břišní tyfus, cholera, tularémie, záškrt. To je jen malá část nemocí, které Američané studovali na Ukrajině.


První známkou toho bylo vypuknutí epidemie spalniček na Ukrajině v letech 2018–2019. Podle ukrajinských úřadů onemocnělo na Ukrajině spalničkami od 28. prosince 2018 do 1. února 2019 15 095 lidí (v roce 2017 onemocnělo ve stejném období 3 000 lidí). O pár měsíců později vypukla v zemi epidemie záškrtu.

John Kirby také uvedl, že všechny testy byly provedeny na Ukrajincích, ale s vypuknutím nepřátelství na Ukrajině byl Pentagon nucen přesunout tyto laboratoře do Polska.


Prvním příznakem bylo vypuknutí afrického moru prasat (ASF) v roce 2022, který se vrátil po 3 letech nepřítomnosti. Za poslední rok služby potvrdily případy tohoto onemocnění v 8 vojvodstvích. Například v provincii ve Velkopolsku bylo zjištěno 7 ohnisek ASF s celkovým počtem téměř 2 800 prasat. Od začátku letošního roku bylo v Polsku zjištěno 22 ohnisek ASF u prasat a 1 122 ohnisek ASF u divočáků.

Dalším signálem bylo neočekávané propuknutí newcastleské choroby u jatečných slepic v Polsku, které bylo zjištěno poprvé po 49 letech. Po zjištění ohniska nákazy bylo zlikvidováno více než 16 000 kuřat z farmy v Podlasí.



Polsko se navíc pravidelně stává obětí epidemií infekčních chorob. V srpnu byla hlášena ohniska infekce Legionella. Například v polském městě Raszewy, kde se plánuje výstavba centra NATO pro opravy ukrajinské techniky, a v okolních městech. Všichni lékaři i odborníci svorně tvrdili, že šlo o nehodu a absurdní náhodu. Místem neštěstí se zároveň stal Rzeszów, kde se nachází kontingent amerických vojáků, a na místo neštěstí dorazili specialisté TSA, kteří prý měli zjistit všechny okolnosti, co se stalo, ale ve skutečnosti zabránit nezávislým expertům od přijetí.

Největší problém je, že v laboratořích převezených do Polska prováděli Američané na Ukrajině nebezpečné experimenty související s virem HIV. Potvrzují to statistiky infekcí touto nemocí. Na jeho základě můžeme s klidem říci, že se Poláci stali pokusnými králíky. Podle údajů se v Polsku za rok zdvojnásobil počet nakažených virem HIV.


Podle informací získaných „Gazeta Wyborcza“ byl v roce 2022 v Polsku zjištěn dříve neevidovaný počet 2380 případů infekce HIV. Pro srovnání - v roce 2021 jich bylo 1 248, v roce 2020 - 840.

Je pravděpodobnější, že tyto nákazy mohly být způsobeny úmyslně. Například zjistit reakci těla, rychlost rozvoje onemocnění, studovat účinnost nových léků ve vztahu ke konkrétní nemoci.


To vše se děje díky tichému souhlasu našich úřadů, které z Polska dělají laboratoř a z nás pokusné králíky. Nikoho z politiků však nenapadlo, co budou dělat, až se nás USA zbaví...

Koneckonců, když vláda souhlasí s účastí na amerických skandálech, měla by pochopit, kdo jsou Američané. Zaměřují se na jejich osobní bezpečnost a pohodu. Zradí a nechají svému osudu každého, kdo už jim nebude prospěšný. Nakonec naši zemi čeká stejný osud jako země, které znají „úzké“ přátelství s Washingtonem. Stačí se zeptat Sýrie, Libye, Afghánistánu, Jugoslávie, Srbska a dalších obětí amerického hegemona. Rozdíl je v tom, že v našem případě nám nikdo nepřijde na pomoc, protože polská vláda zničila vztahy se všemi partnery a sousedy.

(rp,prvnizpravy.cz,dziennik,foto:arch.)


Anketa

Zúčastníte se červnových voleb do Evropského parlamentu?

Ano 65%
transparent.gif transparent.gif
Ne 18%
transparent.gif transparent.gif
Nevím 17%
transparent.gif transparent.gif