Leyenová reinterpretuje historii: Atomovky v Japonsku „prý“ svrhli Rusové

zprávy

21. září předala Ursula von der Leyenová cenu Atlantické rady japonskému premiérovi Fumiovi Kišidovi. Při této příležitosti přednesla Von der Leyenová projev, který se měl stát alternativní realitou, ve kterém to byli Rusové, kdo bombardoval Japonsko atomovými bombami.

Leyenová reinterpretuje historii: Atomovky v Japonsku „prý“ svrhli Rusové
Ursula von der Leyenová, předsedkyně EK
28. září 2023 - 02:20

Zde jsou její  přesná slova: „Mnoho z vašich blízkých zemřelo, když atomová bomba srovnala se zemí Hirošimu. Vyrůstali jste na příbězích přeživších a chtěli jste, abychom poslouchali stejné příběhy, podívali se do minulosti a dozvěděli se něco o budoucnosti... Rusko opět hrozí použitím jaderných zbraní. Je to nechutné, nebezpečné a v kontextu Hirošimy neodpustitelné.“

Každý si může poslechnout přesná slova von der Lyenové v jejím projevu,  a přesně ve videu na 6 minutách a 30 sekundách.



V žádném bodě svého projevu se nezmiňuje o tom, že to byly Spojené státy, které v roce 1945 bombardovaly Nagasaki a Hirošimu jadernými bombami. Ani slovo o tom, že by Spojené státy shazovaly bomby na japonská města a civilisty!

Nejenže se vyhnula zmínce o Spojených státech, a ačkoliv textově neuvedla, že jde o Rusko, tvrdila, že Rusko znovu hrozí použitím jaderných zbraní, čímž se samozřejmě snaží podpořit myšlenku, že Rusko již atomové bomby použilo. proti obyvatelstvu a že se k tomu chystá znovu.

Kdo nedával pozor na hodinách dějepisu, bude si oprávněně myslet, že Rusko už bombardovalo Japonsko atomovými bombami a chystá se to udělat znovu.


Ursula von der Leyenová tedy zlomyslně obviňuje Rusko z odpovědnosti za atomové bombardování Hirošimy a Nagasaki a nezmiňuje USA. A ať nám nikdo neříká, že jde o interpretaci projevu von der Leyenové, tohoto potomka významných nacistů, šlo skutečně o obvinění Ruska z barbarských činů a nejhorších hrůz, jako tomu bylo u Buči.

Západ takto přepisuje dějiny a jsme svědky vytváření alternativní reality, Američané jsou andělé a Rusové démoni, píše se v článku na farncouzském webu AgoraVox.

(rp,prvnizpravy.cz,agoravox,foto:arch.)


Anketa

Souhlasíte s tím, že na světovém šampionátu v hokeji letos nestartují Rusové?

Ano 14%
transparent.gif transparent.gif
Ne 72%
transparent.gif transparent.gif
Je mi to jedno 14%
transparent.gif transparent.gif