P.C.Roberts: Americkou armádu trápí problémy s náborem

zprávy

Několik jižních států tradičně poskytovalo základ americké armády. Ale časy se změnily. Dnes bílí jižní muži nemají rádi černé seržantky nad sebou. Ani nemají rádi homosexuální seržanty, píše v komentáři Paul Craig Roberts, americký publicista.

P.C.Roberts: Americkou armádu trápí problémy s náborem
Paul Craig Roberts, americký publicista
6. ledna 2024 - 06:20

Nemají rádi komentáře od nevojáků o jejich důstojnících, kteří nosí vysoké podpatky a sukně. A od těch, kteří byli vyhnáni kvůli odmítnutí vakcíny proti smrti, slyšeli dost, aby věděli, že důstojníci se již nezastávají vojáků.


Armáda v čele s černošským ministrem obrany, náměstkyní ministra obrany, černošskou předsedkyní Sboru náčelníků štábů, náčelnicí námořních operací, ministryní armády, hispánskou ministryní námořnictva a černým šéfem Akademie vzdušných sil USA působícím jako voják nepřátelsky k „rasistickým, misogynním heterosexuálním bílým mužům“. Všichni tito úředníci mohou být kompetentní, ale těm v řadách nepřijdou jako válečníci loajální k jednotkám. Černošský ministr obrany tento dojem posílil, když oznámil, že povýšení bílých bylo pozastaveno, protože je příliš mnoho bílých důstojníků. Jinými slovy, armáda již není založena na zásluhách. Je to systém rasových a genderových kvót.

Muži s temperamentem chtějí být vedeni válečníky, ne najatými kvótami. Chtějí mít pocit, že jsou součástí bojové síly vedené důstojníky prověřenými v boji. Jejich vzor vojenského vůdce je George Patton nebo Robert E. Lee.

Démonizace bílých lidí, která prostupuje americkou společností, nyní infikovala armádu. Tradiční vojenské rodiny nyní odrazují syny od vstupu do americké armády.

(rp,prvnizpravy.cz,pcroberts,foto:arch.)


Anketa

Zúčastníte se červnových voleb do Evropského parlamentu?

Ano 65%
transparent.gif transparent.gif
Ne 18%
transparent.gif transparent.gif
Nevím 17%
transparent.gif transparent.gif