P.C.Roberts: Útok Hamasu na Izrael páchne po americkém Hlubokém státu

zprávy

Efrat Feningsonová, veteránka zoravodajské divize izraelských obranných sil, souhlasí s mými úvahami o tom, že šokující útok Hamasu na Izrael postrádá logiku a nemohlo k němu dojít tak, jak je oficiálně líčeno.

P.C.Roberts: Útok Hamasu na Izrael páchne po americkém Hlubokém státu
Paul Craig Roberts, americký publicista
13. října 2023 - 10:00

Poslechněte si její 4 minuty a 30 vteřin trvající videoreportáž, viz: https://www.globalresearch.ca/gaza-prison-break-prospect-final-solution-israel-palestine-conflict/5835612.

Američtí „experti“ a presstitutky se v těchto hodinách potí úsilím podat technické vysvětlení totálního selhání izraelského vychvalovaného vysoce bezpečnostního systému nazývaného Železná kopule, a to jen proto, aby tímto zkoumáním odvedli pozornost od toho, co se ukrývá za tímto systémem. Protože ono šlo o zcela obyčejné konvenční selhání, stejné, jakým bylo selhání z 11. září 2001 v New Yorku. Tehdy hrstka Saudů ponížila „velkou supervelmoc“ a nikdo z amerických představitelů, kteří nedokázali ochránit naši zem, nebyl za své ostudné selhání hnán k zodpovědnosti.



 Totéž nyní potkalo hrdý Izrael. Hamas, to je chovanci vězení pod širým nebem, ponížili Izrael. Sledujte, zda jsou či budou nějací izraelští představitelé pohnáni k odpovědnosti za selhání při ochraně své země.

(rp,prvnizpravy.cz,překlad: Lubomír Man,pcroberts,foto:arch.)





Anketa

Zúčastníte se červnových voleb do Evropského parlamentu?

Ano 65%
transparent.gif transparent.gif
Ne 18%
transparent.gif transparent.gif
Nevím 17%
transparent.gif transparent.gif