Paul Craig Roberts: Smrt národnosti

zprávy

Etnicita je základem zemí.  Německo se skládalo z germánských lidí, německého jazyka a německé kultury.  Totéž platí pro Francii, pro Anglii, pro Holandsko, pro Španělsko, pro Itálii, píše v komentáři Paul Craig Roberts.

Paul Craig Roberts: Smrt národnosti
Paul Craig Roberts, americký publicista
28. ledna 2024 - 03:20

Výjimkou byly USA.  Původní anglická populace  stala se multievropským.  Byl však zaveden proces jejich asimilace a stali se Američany.  Tento vyzkoušený a skutečný proces byl opuštěn v roce 1965, kdy byly brány otevřeny velkému neevropskému přistěhovalectví.  Krátce nato se povodeň nelegálního přistěhovalectví připojila k infuzím mimozemských populací do USA. S etnickým základem Ameriky v úpadku se multikulturalismus stal novou hodnotou a nahradil asimilaci.  

Dnes by se Amerika minulosti a bývalé evropské země založené na etnikách nazývaly apartheidovými státy.  

Smrt západních národností je všude k vidění.  Novým znakem je smrt národních armád.  Bidenův režim, který vyhnal bílé heterosexuální muže z vojenské služby jejich diskriminací, nyní hovoří o indukci imigrantů-útočníků výměnou za občanství.  Stejně tak Německo.

Francie, Dánsko a Slovensko již umožňují cizincům, kteří nejsou občany, sloužit ve svých armádách.  Ve skutečnosti se spoléhají na žoldáky a vyvolává to otázky bezpečnosti, motivace a loajality. Vyvolává také otázku identity.  

Národ je více než geografická poloha. „Národ existuje tam, kde existuje etnický nebo rasový základ jednoty navzdory třídním rozdílům.  Tato myšlenka je v Kalifornii tak daleko, že stát schválil zákon, který umožňuje neinvestovaným imigrantům sloužit jako policisté, což nás nechává s anomálií  občanů, kteří zatýkají občany.  Vzhledem k tomu, že je zvykem Bidenova režimu vydávat pracovní povolení ilegálům, jsou imigranti-útočníci kvalifikováni jako policisté v Kalifornii.

Porovnejte to s výzvou Bidenova ministerstva spravedlnosti (k texaskému zákonu, který umožňuje texaským policistům, kteří jsou občany, zatýkat a deportovat nelegální cizince).


Srovnání ukazuje, že občanství již nemá žádný význam.  Ve skutečnosti nemůže občanství existovat v zemi bez hranic.  Taková země patří každému, kdo vejde.  

Co to znamená mít vlajku a národní hymnu, když neexistuje žádný národ? Jaký je význam “ národní obrany ”, když může kdokoliv vstoupit?


(rp,prvnizpravy.cz,pcroberts,foto:arch.)


Anketa

Zúčastníte se červnových voleb do Evropského parlamentu?

Ano 66%
transparent.gif transparent.gif
Ne 17%
transparent.gif transparent.gif
Nevím 17%
transparent.gif transparent.gif