Šok: „Show with the Mouse“ přináší genderový zmatek do dětských pokojů!

zprávy

Již pět desetiletí baví německý populární pořad „Show with the Mouse“ nespočet dětí již od útlého věku. Teď ale uráží své rodiče.

Šok: „Show with the Mouse“ přináší genderový zmatek do dětských pokojů!
Ilustrační foto
4. února 2024 - 03:20

Příspěvky se opakovaně točí kolem genitálií, jako jsou „plochá prsa“. A co víc, mladí lidé jsou dokonce indoktrinováni genderovou ideologií. Tvrdí se, že dvě děti v každé školní třídě jsou různorodé.

„Show with the Mouse“ na dětské rozhlasové stanici WDR je zaměřena na děti základních škol ve věku od šesti do jedenácti let. Myšlenka: Dětští reportéři, psychologové a redaktoři vtrhnou do škol a povídají si s dětmi o tělech, lásce a citech. To, co zní neškodně, se ukazuje jako vysoce problematické, jak zjistili mnozí rodiče.


Stydké pysky, vaječníky a chlapci, kteří „nečůrají ve stoje“

Kromě neškodných článků typu „Proč smí dospělí rozhodovat více?“ se vše vždy točí kolem genitálií – například „stydké pysky a vaječníky“, o chlapcích, kteří „neumějí čůrat vestoje“ nebo uni-sex-toalety na základních školách. Na otázku „Nemám ráda svá prsa – jak je mohu schovat?“ děti dostanou tipy, jak schovat prsa pod trička. Moderátorka nabádá dívky, aby nosily sportovní podprsenky pro „plochý hrudník“, školák vysvětluje, že můžete jít i na operaci!

Ale to není vše: Šíří se i matoucí genderové teorie. Příspěvky jako „Co znamená LGBTQ+?“ a „Co je rozmanité?“ se týkají „trans“, „inter-dětí“ a dětí, které jsou „gender“ (bez pohlaví). Děti se dokonce vyzývají, aby se zeptaly, jaké pohlaví mají jejich spolužáci a přitom říkat: „Je to pro mě důležité.

Děti by se měly ptát, zda je pohlaví, které jim bylo „přiděleno“, to  správné

Veřejnoprávní vysílání WDR se zjevně nevyhýbá propagandě vysoce kontroverzní genderové ideologie. Některé věci jsou jako indoktrinace už od mládí. Například se vší vážností je vysvětleno: „Transdítě samo dokáže vycítit, zda pohlaví, které mu bylo přiděleno, je správné nebo ne.“ V každé školní třídě jsou „jedno nebo dvě děti, které si brzy uvědomí, že jsou různorodé a patří do LGBTQ+ skupiny“.

Některý obsah je prostě „špatný“: „V článku 'Co je rozmanité?' Dětem se navrhuje, že existuje množství ‚různorodých dětí‘, které mají ‚penis‘ i ‚vaginu‘ – nebo jejichž ‚osobnost‘ není jasně mužská nebo ženská.“ Děti se také stávají terčem katastrofálních zásahů. Jsou povzbuzováni v příliš raném věku: „Myš nutí chlapce a dívky, kteří se nechovají genderově konformně, do kategorie ‚trans‘ – což vede k hormonální léčbě a nevratným operacím, zejména u dívek.“

Indoktrinace funguje: „Děti, které ani neumí správně napsat svá jména, uvádějí jména svých oblíbených Pokémonů a tvrdí, že podporují ‚LGBT, protože jde o toleranci."

(rp,prvnizpravy.cz,express,foto:arch.)


Anketa

Zúčastníte se červnových voleb do Evropského parlamentu?

Ano 65%
transparent.gif transparent.gif
Ne 18%
transparent.gif transparent.gif
Nevím 17%
transparent.gif transparent.gif