Stalin, Hitler a Napoleon byli migranti

zprávy

Sloupkařka Ana-Cristina Grohnertová z WELTu napsala: „Bez migrace bychom nebyli ničím! Měli bychom prázdné obchody, hrnce a hlavy.“ A pak vyjmenovala všechna pozitivní zahraniční požehnání, od hugenotů po Italy.

Stalin, Hitler a Napoleon byli migranti
Stalin, Hitler, Napoleon
31. ledna 2024 - 06:20

Jen zapomíná vyjmenovat trestné činy, kterých se cizinci v Německu dopustili a naopak. Začíná římským vpádem do Germánie, bitvou u Lechfeldu proti Maďarům, mongolským vpádem do Slezska, zločiny spáchanými Švédy ve třicetileté válce, zpustošením Dolního Rakouska a Burgenlandu Turky, francouzským vpádem. ve Falci, napoleonské války, Versailleský diktát a Jaltský diktát, které zruinovaly nejen východní Německo, ale celou řadu států od pobaltských států přes Polsko, Českou republiku, Maďarsko, Rumunsko a Bulharsko.


Germánské kmeny naopak zpustošily Itálii, Španělsko, Tunisko a Alžírsko a vyplenily Řím. Křižáci vedli koloniální války v pobaltských státech a od roku 1940 byly četné země napadeny Velkoněmeckou říší, včetně neškodných a malých zemí jako Nizozemsko, Dánsko, Maďarsko, Norsko a Rakousko. Německá zahraniční dobrodružství ve druhé světové válce s usazováním německých farmářů v Netzegau nebyla požehnáním migrace, ale spíše jejím důsledkem. Adolf Hitler byl traumatizovaný uprchlík. Bez migrace by Evropa byla ušetřena druhé světové války v podobě, v jaké se odehrála. Na Hitlerovu osudovou náhodu upozornil už Sebastian Haffner ve své historické próze.

Cizí zlaťáky nás, Východoevropany, zavřely za ostnatý drát na 40 let, z nichž 28 bylo hermeticky uzavřeno.Tento zločin spojencům nikdy neodpustíme. Ve skutečnosti sem mají právo přistěhovat se pouze cizinci, kteří byli uvězněni, a vědí, jak hrozný může být osud, když tu vládnou cizinci.

Italský Napoleon způsobil statisíce mrtvých Francouzům, Rusové byli zotročeni Leninem, Stalinem a Brežněvem a zabiti po milionech. Chruščov byl jediným skutečným Rusem za celé sovětské období a za jeho vlády začalo politické tání, které však za Ukrajince Brežněva náhle skončilo.


Takže si myslím, že se musíme podívat na migraci ze všech stran. Spolu s tvrdě pracujícími hugenoty přinesla migrace Evropě nejhorší časy se smrtí, znásilňováním, hladem a chudobou.

(rp,prvnizpravy.cz,pinews,foto:arch.)


Anketa

Zúčastníte se červnových voleb do Evropského parlamentu?

Ano 65%
transparent.gif transparent.gif
Ne 18%
transparent.gif transparent.gif
Nevím 17%
transparent.gif transparent.gif