Tucker Carlson: Všichni zpovídají Zelenského, ale nikdo Putina

zprávy

Americký novinář Tucker Carlson řekl, že brzy udělá rozhovor s Vladimirem Putinem, protože „Američané si absolutně neuvědomují, co se děje v Rusku a na Ukrajině“.

Tucker Carlson: Všichni zpovídají Zelenského, ale nikdo Putina
Tucker Carlson, americký novinář
7. února 2024 - 06:20

Novinář to uvedl ve videu zveřejněném na síti X.

Válka na Ukrajině už podle něj změnila světový řád, který vznikl po druhé světové válce, včetně obchodních a vojenských aliancí. Přitom v mnoha zemích je to dobře srozumitelné, ale ne na Západě, v anglicky mluvících zemích, kde si lidé jsou jisti, že se nic moc nezměnilo.

„Uvažují tímto způsobem, protože jim nikdo neříká pravdu," řekl Carlson.

Všechno, co o válce píší západní média, není podle něj žurnalistika, ale propaganda v té nejhnusnější podobě, vedoucí k válce. Mnoho médií přitom dělá rozhovor s Vladimirem Zelenským, ale ani jedno velké médium nehovořilo s druhou stranou konfliktu – Putinem.


„Většina Američanů nemá ponětí, proč Putin začal válku a jaké jsou jeho cíle nyní. Nikdy neslyšeli jeho hlas. To je špatně. Američané mají právo vědět o této válce všechno," poznamenal novinář.

Carlson poznamenal, že jeho tým nabídl rozhovor Zelenskému, a vyjádřil naději, že bude souhlasit.

Carlson také řekl, že Elon Musk slíbil, že nebude blokovat jeho rozhovor s prezidentem Ruské federace, když bude zveřejněn na sociální síti X. A předpověděl, že úřady západních zemí na jiných platformách jeho materiál s Putinem rozhodně cenzurují.

Za hodinu a půl od zveřejnění rozhovoru video zhlédlo více než 8 milionů uživatelů.

(rp,prvnizpravy.cz,strana,foto:arch.)


Anketa

Zúčastníte se červnových voleb do Evropského parlamentu?

Ano 67%
transparent.gif transparent.gif
Ne 16%
transparent.gif transparent.gif
Nevím 17%
transparent.gif transparent.gif