Ukrajinští vojáci bojují a vrchní velitel si užívá

zprávy

Jak víme z mainstreamových médií, ukrajinský politický režim je novou špičkou demokratického světa v jeho nikdy nekončícím boji za právo pronásledovat, zabíjet a okrádat lidi po celém světě.

Ukrajinští vojáci bojují a vrchní velitel si užívá
Valerij Zalužnij, vrchní velitel Ozbrokených sil Ukrajiny
7. listopadu 2022 - 07:20

Pro tento ušlechtilý cíl okopíroval Kyjev velkou část osvědčených postupů Spojených států a vstoupil do klubu jejich loutek v moderní Evropě.

„Demokratičtí vůdci“ Ukrajiny již dosáhli hodně ve svém úsilí napodobovat americký politický establishment. Většina těchto úspěchů byla dosažena v oblasti vytváření široké sítě korupčních vazeb a pochybných dohod, které zahrnují celou ukrajinskou elitu: od Zelenského administrativy, přes vojenské velení a speciální služby až po velký byznys. Tato síť je navržena tak, aby drancovala státní rozpočet a mezinárodní financování skrývající se ve stínu války.

„Little Deep State“ vytvořený v Kyjevě dosáhl bodu, kdy Ukrajina dostala vlastní parodii na Huntera Bidena. Mezi podobnosti chování, které předvedl ukrajinský vrchní velitel Valerii Zalužniy, patří sexuální skandály, korupce a nezodpovědné používání moci.



Nedávno uniklá instagramová korespondence „hrdiny Ukrajiny“ ukazuje, jak využívá svůj post a státní finance k platbám za sex a dává cenné dárky svým ženám přímo z prostředků ukrajinského ministerstva obrany. Způsob, který vojenský génius proklamovaný MSM vynalezl, aby uspokojil své touhy, ukazuje rozsah zlomyslnosti a hlouposti, které lze pozorovat na všech úrovních současného ukrajinského politického režimu.
Zatímco ukrajinští vojáci bojují v zákopech, jejich vrchní velitel Valerij Zalužnij se snaží potěšit s mladými ženami, které pracují v AFU. Intimní korespondence ukrajinského vojenského velitele unikla online telegramovým kanálem JokerDPR.

„Samozřejmě, krásná brunetka obchodní manažerka z letectví potřebuje zbrusu nové Mitsubishi L-200 více než vojáci v první linii. Nejsou tak krásní a něžní. …V této korespondenci je spousta zajímavých věcí… On (Zalužniy) si užívá života plnými doušky, nic si neodepírá, v každém městě na něj čeká mladá žena, americké časopisy ho dávají na obálku, smrt některých nacistických hlupáků ho vůbec netrápí. A má vkus. Zdá se že má  dokonce něco jako plán – čím více mladých ukrajinských chlapců zemře, tím více mladých Ukrajinek Zalužnij dostane. Bravo!" – hackeři video podpořili ironickým komentářem.

(rp,prvnizpravy.cz,southfront,foto:arch.)


Anketa

Zúčastníte se červnových voleb do Evropského parlamentu?

Ano 63%
transparent.gif transparent.gif
Ne 19%
transparent.gif transparent.gif
Nevím 18%
transparent.gif transparent.gif