Kalouskovu „troubu", zlo rozsévající Markétu uklidili na trůn do Sněmovny

politika

Předsedkyně strany TOP09 Markéta Adamová Pekarová vtrhne do nové Sněmovny patrně jako její  předsedkyně a tak se máme na co těšit. Znalci nálad v koalici Spolu tvrdí, že tam byla ne zrovna chytrá bláznivá Markéta vlastně uklizená, aby větší škody nepáchala nedej Bože ve vládě.

Kalouskovu „troubu", zlo rozsévající Markétu uklidili na trůn do Sněmovny
Kachna po neděli
24. října 2021 - 12:30

S tímto a   s dalšími zajímavými postřehy  se nám svěřil student politologie, jak možná už tušíte,  který si nepřeje být jmenován, aby jej profesoři politologie včetně Petra Fialy nepovažovali za kolegu a spolužáci za idiota.

To je vážné osočení slabé ženy. Není vám to hloupé  o političce, kterou Pražané obdařili mnoha kroužky, když volili koalici Spolu, takto  hovořit? Vždyť být předsedkyní Sněmovny je pocta pro každého politika už jenom proto, že je to třetí nejvýznamnější ústavní funkce?

„Máte pravdu. Pekarová Adamová dostane auto s řidičem, ochranku a plat, který by jako ministryně čehokoliv  nedostala, ale nebude, zaplať Pán Bůh, nic  jako případná členka vlády kazit. Pekarová vůbec není slabá žena. Je to jen hlásná trouba bývalého předsedy a současného hybatele TOP 09 profláknutého Kalouska. Toho toto podle vás slabé politické stvoření bezmezně poslouchá a nic bez něho sama nepodnikne. Je to rozsévačka zlých řečí a pokud na nich někdo najde prvky fašismu ani se moc nemýlí. Před volbami vykřikovala většinou jen holé věty třeba v debatách s ostatními politickými předáky. Puste si třeba znovu diskusi s lídry z Prahy. Na komunistku Semelovou,  aniž by v tu chvíli měla slovo,  Pekarová   prskla, že je stalinistka, na zástupce SPD, že je extrémista a podobně s přispěním moderátora Železného znectila kromě Richterové všechny ostatní. Používá  holé věty  a opakuje je stále  jako například  ... Babišovy dárečky pro důchodce v podobě slev ve veřejné dopravě nebo  trafika pro neschopného ministra zdravotnictví a podobně."

Nezlobte se, ale označit tuto ženu za Kalouskovu „hlásnou troubu", to je neomalené, nemyslíte?

„Nemyslím si. Poslechněte si jakýkoliv rozhovor  Soukup - Kalousek na Soukupově televizi a od Pekarové se nedozvíte nic víc jiného než povídá Kalousek. Na tuto závislost a záludnost Pekarové nedávno upozornil v rozhovoru se mnou jeden  bývalý poslanec, který byl jako Pekarová členem parlamentní  delegace, jež měla odcestovat do Číny. Těsně před cestou Pekarová za ním přišla a brečela, že ji cestu do Číny zakázal Kalousek a že ji to moc mrzí. To však nebylo všechno. Druhý den novinářům Pekarová sdělila, že skupina českých poslanců podporuje zrůdný režim potlačující svobodu projevu v Číně tím, že tam jede. Ubrečenou Pekarovou později naprogramoval Kalousek zcela jinak a tak to činí patrně dodnes. Kalouskův  odchod z parlamentu byl promyšlený. Kalousek není hloupý a dobře věděl, že by jeho kandidatura za koalici Spolu  uškodila a proto odstoupil z veřejného politického života a vše řídí ze zákulisí. Z Pekarové však udělala nejvíce z našich peněz placená Česká televize hvězdu vyjadřující se před volbami každý den ke všemu i třeba k tomu, že je horko. Markéta Pekarová si mlela své a lidi o ní věděli, že existuje. Že není moc chytrá, to poznali bohužel jen ti, kteří by ji tak jako tak nevolili. Proč Pekarová kandidovala v Praze a ne v Pardubicích, kde žije? Dříve se říkalo, že v Praze může kandidovat i Klausova tenisová raketa a bude zvolena, protože lidi volili v metropli většinově ODS a nyní to udělali také, ale i s nalepenými stranami lidovců a TOP 09."       

Proč si myslíte, že předsedkyni TOP 09 tím, že ji navrhují na předsedkyni Sněmovny,  ji tam vlastně uklízejí?

„Ta funkce nemá žádné pravomoce a je symbolickou. Proto mohla být předsedkyní ze stejných důvodů třeba i bedna nenávisti Němcová. Jeden čas tam byl i předsedou dočasně i poslanec Vlček z ČSSD, který byl zvolený jako kompromisní řešení a mám pocit, že selhal nejvíce jako předseda při volbě prezidenta v době, kdy tehdy hlavu státu volily Senát a Sněmovna. Ale to je právě ono. Pekarová totiž může být  nebezpečí pro budoucí Fialovu vládu,  kdyby v ní byla a proto byla uklizena do čela Sněmovny.  Pořád však platí, že volby byly podvodné alespoň, co se týká slepené   koalice Spolu, která vznikla tak co trochu, tak hodně podvodem a s načasovaným rozhodnutím Rychetského Ústavním soudem. Třem stranám nastroceným do koalice  Spolu všechno vyšlo tak, že pospolu s lidovci a s ODS si nyní funkce rozdávají i členové TOP 09, kteří by se samostatně vůbec nemuseli dostat do parlamentu."

Jak to dopadne?

„S Kalouskovou „hlásnou troubou"? Uvidíme, řekl slepý."

Říká se, že kuriózní neověřené informace, jaká je i ta, co si právě čtete, vydavatelé novin dříve opatřovali latinskou zkratkou N .T. (Non testatum) – neověřeno. Fonetická podoba zkratky "enté" se zvukově podobá německému die Ente, česky tedy kachna. Nu a tak Prvnízprávy.cz pečou Kachnu v tomto případě po neděli ...





Líbil se vám článek? Máte k němu nějakou připomínku nebo zajímá vás diskuse k němu?
Více na facebookovém profilu webu Prvnizpravy.cz   zde ...



(ps, Prvnizpravy.cz, foto: ps)


Anketa

Ohrožuje podle vás nový migrační pakt bezpečnost naší republiky?

Ano 71%
transparent.gif transparent.gif
Ne 15%
transparent.gif transparent.gif
Nevím 14%
transparent.gif transparent.gif