Každá země se zdroji energie je potenciálním nepřítelem USA

zprávy

Každá země, která má obrovské přírodní zdroje energie, ale nedovolí ropným anglo-americkým společnostem jejich využívání, může počítat buď se změnou režimu, nebo v případě, že to nepomůže, tak s vojenským útokem.

Každá země se zdroji energie je potenciálním nepřítelem USA
John Bolton, Trumpův poradce pro národní bezpečnost
22. února 2019 - 03:20

V poslední době je to případ Íránu a Venezuely: Prezident Maduro je „diktátor“, to je jasné, a Írán vytvořil „spojenectví“ s al-Kajdou, to je ještě jasnější, píše von Freeman na svém blogu Schall und Rauch.


Před agresí proti Iráku, váleční štváči tvrdili, že režim Saddáma Husajna spolupracoval s Al-Kajdou a spolupracoval dokonce na teroristickém útoku 9/11!

Ve skutečnosti Saddám bojoval proti al-Kajdě a v Iráku nebyli radikální islámští teroristé. Ti do Iráku přišli poté, když byla země obsazena a kontrolována Američany.

Teroristickou organizaci al-Kajda pod svá křídla přijala CIA, která ji financovala, ozbrojovala a cvičila, tím CIA měla připravenou „hrozbu“ pro všechny případy.

Takzvaná "válka proti teroru" po 11. září byla a je válkou s terorismem a pro terorismus!

"Bezpečnostní konference na Blízkém východě", kterou uspořádaly Spojené státy minulý týden ve Varšavě, byla ve skutečnosti válečná konference proti Íránu.

Válečníci v první řadě: americký viceprezident Mike Pence, premiér Netanjahu a americký ministr zahraničí Mike Pompeo.

Rudi Giuliani, Trumpův osobní právník, řekl, že „Írán je hlavním sponzorem terorismu ve světě.“

Právě Giuliani, bývalý starosta New Yorku, byl jedním z aktérů, podporujících útoky pod falešnou vlajkou z 11. září 2001!

Další tvrzení amerických stoupenců: Venezuela bude spolupracovat s ISIS !!! Jaký nesmysl, když Caracas úzce spolupracuje s Damaškem a Teheránem v ropném průmyslu.

Ale, pokud by však teroristé ISIS ze Sýrie "migrovali" do Venezuely, můžete zaútočit na Venezuelu... ano ... nebo možná?

Benjamin Netanjahu prozradil pravdu o skutečném účelu zasedání ve Varšavě když řekl, že jde o válku proti Íránu.

Na Twitteru napsal: „Čím je schůzka důležitá,  to není tajemství ... je to otevřené setkání s představiteli předních arabských zemí spolu s Izraelem k prosazení  společných zájmů, války s Íránem. "

„Mimochodem, tento tweet byl o hodinu později smazán, ale mám ho zkopírovaný jako důkaz,“ píše von Freeman.



Izrael chce, aby arabské země napadly Írán společně s USA. Plánování této války je samo o sobě obrovským zločinem a Netanjahu by měl stát v Haagu před soudem a odsouzen za „přípravu  útočné války“ a doživotně uvězněn.

Ano "tak by to mělo skončit", ale nestane se, protože Izrael je VŠE !!!, upozorňuje von Freeman.


Další hrozba války? Nikaragua bude na tom jako Venezuela!

Ano, protože vrchní bezpečnostní poradce Trumpovy administrativy a její "šéf" John Bolton nyní vyhrožuje Nikaraguji "změnou režimu".

"Jak řekl prezident Trump v pondělí, jsou dny Ortegy sečteny a obyvatelé Nikaraguji budou brzy osvobozeni," napsal Bolton ve středu na tweetu.

Tím, že budou "volní, osvobození", jak říká Bolton, tak budou osvobozeni i od svých  přírodních zdrojů.



Bolton představil politiku pro Latinskou Ameriku v prosincovém projevu. Hovořil o "trojce tyranií " - Venezuela, Nikaragua, Kuba - které jsou socialistické a musí být odstraněny ze západní sféry.

Pokud se však Washington opravduchce starat o „svobodu lidí“,  tak první akcí by měla být záchrana obyvatel (a zvláště žen) v Saúdské Arábii, kde je nejhorší teroristický režim na světě,  a provést změnu režimu v Rijádu.

(rp,prvnizpravy.cz,schallundrauch,foto:arch.)


Anketa

Zúčastníte se červnových voleb do Evropského parlamentu?

Ano 66%
transparent.gif transparent.gif
Ne 17%
transparent.gif transparent.gif
Nevím 17%
transparent.gif transparent.gif