Obětuje Greta psy pro své klimatické náboženství?

zprávy

Po návratu do Švédska byla Greta  přivítána svými psy Moses a Roxy. Očividně byla šťastná a smála se, což málokdy dělá. Ale…

Obětuje Greta psy pro své klimatické náboženství?
Greta a její psi
21. prosince 2019 - 06:20

Máte domácí mazlíčky? Je to v  pořádku? Děláte obrovskou ekologickou chybu, protože psi a kočky potřebují tuny krmiva, jehož výroba produkuje miliony tun CO2. Aby bylo zachováno klima, musí být okamžitě utraceni!

V Německu má 45 procent všech domácností domácí zvířata, celkem 34,4 milionu psů, koček, malých savců a okrasných ptáků, mají  také četné okrasné ryby a terária se zvířaty.

Domácí mazlíček číslo jedna je kočka. Ve 23 procentech domácností v Německu žije celkem 14,8 milionu koček, na druhém místě, v 19 procentech domácností žije 9,4 milionů psů.

Z výroby krmiv pro tato zvířata žije obrovské odvětví. Podle německé asociace pro výživu zvířat E.V. (DVT) německý průmysl krmiv pro domácí zvířata vyrobil v kalendářním roce 2018 celkem 23,8 milionu tun krmných směsí.

To vyžaduje obrovskou plochu půdy, používají se hnojiva, chemikálie a stroje, jakož i zpracovatelskou a přepravní kapacitu, která produkuje tuny CO2.

Ale podle klimatického náboženství je zakázáno všechno, co emituje CO2, včetně zvířat. Nakonec musí lidé úplně skončit,  protože Homo sapiens jsou největšími hříšníky pro věřící klimatickému náboženství, ale můžete se vykoupit.

Věřící, nabízejí hříšníkům odpustky, aby se osvobodili od klimatického hříchu ...

Obětuje Greta své psy pro klimatické náboženství? To by bylo správné rozhodnutí po tom, co chce dosáhnout  „nulového množství CO2“ pro záchranu klimatu.


„Mám také psa a kočku kvůli práci, kterou vykonávají, pes  štěká, když se někdo cizí přiblíží k mému domu, chrání mě,  a kočka chytá myši. To je ten důvod, proč byla tato zvířata domestikována před tisíci lety,“ píše von Freeman.

Ale teď je musím zabít, protože jsou to zabijáci klimatu!

„Namísto živých zvířat budu muset koupit PC robota psa a kočku. Spotřebují pouze elektřinu ... a to není dobré pro životní prostředí, pokud pochází z jaderných a uhelných nebo plynových elektráren,“ dodává von Freeman.

(rp,prvnizpravy.cz,schallundrauch,foto:schallundrauch)


Anketa

Zúčastníte se červnových voleb do Evropského parlamentu?

Ano 81%
transparent.gif transparent.gif
Ne 10%
transparent.gif transparent.gif
Nevím 9%
transparent.gif transparent.gif