Karel Petřík: 1914 na Bělehrad! 1999 na Bělehrad! 2023 na Bělehrad???

KOMENTÁŘ

Tentokrát si to rozhodně nenecháme ujít. V roce 1999 jsme jen mávali bombardérům NATO, kterým náš prezident požehnal.

29. prosince 2022 - 07:00

Dnes to vypadá, že stejně jako v roce 14 naši dědové – pomašírujeme. Velikonoce oslavíme už doma, a pak, zase ve stopách našich dědů, vytáhneme na Rusa, protože přece: Česka fojak, dobra fojak, stále platí. Jen musíme doufat, že se Rusko do té doby nezhroutí samo dřív, než tam naši skvělí hoši a dívky dorazí. Podle posledních zpráv se už hroutí. Tak snad to ještě chvíli vydrží.

Některé naše političky s ministryní obrany se konečně dočkají opravdové války. Ne nějaké imaginární, kdy jediný kdo má nasazenu helmu, je premiér. Válka konečně udělá z každé kritiky vlády euro-zradu, a s euro-zrádci pěkně po novoevropsku zatočíme. Válka tak konečně sjednotí národ, což by se v míru nepodařilo. Rakušanova parta dohlédne na to, aby jednotu nikdo nenarušoval. EU pak jednotně oslaví vítězství nad RF, a ruku v ruce se pustí do obnovy nové kolonie USA v Evropě – Ukrajiny.



Tato úžasná představa vytvořená pro nás snad všemi propagandisty a filmovými studii Západu má však svou zakázanou sestru. Tou je vize planety zbavená nejen lidí, ale většiny živých tvorů, až na nějaký hmyz. Radioaktivní stopa se s tou uhlíkovou nedá srovnat. Možná jsou i jiné nečekané cesty, které přes svou zahleděnost na náš pupek světa nevidíme. V každém případě bude rok 2023 zlomový jak pro nás, tak možná pro celý svět.  

Přeji všem, i těm, kteří přítomnost vidí v mnohem lepších barvách než já. Abychom to přežili s co nejmenšími ztrátami doufajíce, že všechno špatné může být pro něco dobré.

Karel Petřík  



Anketa

Kdo podle vašeho názoru tříští a radikalizuje naši společnost?