Černochová dělá všem českým občanům jen ostudu, míní Rajchl

politika

Advokát a předseda strany PRO Jindřich Rajchl ostře zkritizoval počínání ministryně obrany Jany Černochové, která podle něj absolutně nechápe možné konsekvence svého jednání. 

Černochová dělá všem českým občanům jen ostudu, míní Rajchl
Jindřich Rajchl (PRO)
11. října 2022 - 13:37

Rajchl ve svém včerejším facebookovém příspěvku pozastavil nad chováním ministryně obrany Jany Černochové (ODS). „Když vidím paní Černochovou, která si vezme tričko jak nějaká puberťačka, tak si říkám: Paní Černochová, už nepíšete do Bravíčka jako před třiceti lety. To jste tam psala možná tenkrát se svejma problémama. Dnes jste ministryní obrany, která má nějakou zodpovědnost, reprezentuje ten stát. Takhle se nechová ani patnáctiletá puberťačka, je to hanba celého tohohle státu, já se za vás stydím," prohlásil znechuceně Rajchl. 

Také jsme psali:

Pokud se podaří uzavřít mír, je možné, že Černochová bude muset jet jednat s Ruskem. A pak se fotografie s „infantilním tričkem“ může obrátit proti ní, míní Rajchl. Pokud si to ministryně neuvědomuje, tak dle předsedy PRO nemá co dělat na svém místě a dělá ostudu všem českým občanům. „To by neudělal ani Kim Čong-un,“ řekl Rajchl a dodal, že kvůli Černochové je celá Česká republika světu jen pro legraci.


A je vidět, že Černochová Rajchla opravdu vytočila, protože poté, co její chování strhal ve svém videu, následně na svůj profil přidal ještě krátký komentář:

„Všem těm zastydlým puberťačkám (Černochová, Pekarová-Adamová, Drábová), jejichž vrcholem hrdinství je obléknout si infantilní tričko s obscénním vzkazem Putinovi, a všem těm hrdinům řinčícím válečnými zvony, kteří by v případě napadení naší země okamžitě zbaběle prchali za její hranice, posílám tento výjimečný citát od muže, jenž na rozdíl od těchto pomatených jedinců, kteří vůbec nechápou možné konsekvence svého jednání, oplýval nezměrnou inteligencí a moudrostí.

„Neexistuje dobrá válka nebo špatný mír."
 - Benjamin Franklin

I když v danou chvíli se mi jako přiléhavější možná zdá citát jiného amerického velikána, spisovatele Ernesta Hemingwaye:

Věřím, že všichni ti, kteří těží z války a přispívají k jejímu vzniku, by měli být zastřeleni hned první den občany své země,“ uzavřel svůj příspěvek Rajchl. 

(zak, prvnizpravy.cz, foto: fb)


Anketa

Měla by se podle vás stát Ukrajina členem NATO?

Ano 18%
transparent.gif transparent.gif
Ne 65%
transparent.gif transparent.gif
Nevím 17%
transparent.gif transparent.gif