Jsme jako fackovací panák, říká o ukrajinském seznamu Čížek

politika

Úspěšný podnikatel v médiích a zároveň člen hnutí SPD Jan Čížek, který vydává od roku 1999 po celé republice řadu regionálních tiskovin v nákladu dvou milionu výtisků, okomentoval ukrajinský seznam tzv. "ruských agentů".

Jsme jako fackovací panák, říká o ukrajinském seznamu Čížek
Jan Čížek
2. dubna 2024 - 06:30

„Ukrajinci sestavili seznam "ruských" agentů. To je ofiko verze. My ale víme, že tento seznam sestavila jedna nejmenovaná vojenská tajná služba ve smyslu jejich "boje proti dezinformacím", který ohlásili na podzim členové klubu Bilderberg v Davosu.

U nás je šířen různými fake účty na sociálních sítích. Dokonce tento postup i předem oznámili. A zdůvodnili to volbami do europarlamentu, kam se nesmí dostat nikdo jiný, než jejich koně.

Jsem zvědav, které médium se toho chytne jako první a který politik to bude šířit v médiích. Tipuji STAN, který je podepsanými agenty nejmenované zahraniční vojenské tajné služby prošpikován. Nebo DeníkN, který je z těchto fondů přímo placen.



Na seznamu je i náš prezident. Kdybychom byli normální stát, už by byl ukrajinský velvyslanec předvolán a seznam by odvolali. A stejně tak by bylo naloženo s velvyslancem jednoho nejmenovaného státu. Protože ale nejsme normální stát, necháme se takto libovolně urážet.

Až v ČR jednou nastanou opět normální podmínky, je bezprostředně nutné přijmout zákon na ochranu republiky, který vliv zahraničních agentur a tajných služeb definitivně vyřeší a ochrání naši státnost. Zatím jsme jak fackovací panák.



Sledujte ty vlastizrádce, kteří tento pamflet budou šířit, sami se přiznají. Uvidíte," zakončil svůj příspěvek na sociální síti Facebook Čížek.

(nov, prvnizpravy.cz, foto: fb profil)


Anketa

Zúčastníte se červnových voleb do Evropského parlamentu?

Ano 60%
transparent.gif transparent.gif
Ne 21%
transparent.gif transparent.gif
Nevím 19%
transparent.gif transparent.gif