Karel Petřík: Co s důchodci?

politika

Zvýšit věk pro odchod do důchodu. Nezvýšit důchod. Omezit nebo raději s ohledem na neužitečnost odebrat volební právo. Sebrat řidičáky a zavést poplatky za lékařskou péči těm, kteří mají nadváhu nebo kouří.

Karel Petřík: Co s důchodci?
Karel Petřík
23. dubna 2024 - 08:20

Povolit eutanázii. Myslím, že takový program si získá většinovou podporu všech mnohem mladších naprosto neužitečných skupin. Těmto dnes na společnosti parazitujícím příživníkům nedochází, že jen trochu  posunuli poznání veřejnosti, že i oni jsou zcela neužiteční a pro systém, který bezvýhradně podporují, obtížným břemenem. Sklidí pak, co zaseli. Oni, pro chod státu naprosto nepotřební lidé, jsou ideální materiál pro vedení války. Navíc ji podporují a jistě udělají s nadšením vše pro konečné vítězství, píše Karel Petřík v komentáři pro Prcnizpravy.cz.


Prožil jsem s těmi co pro ně vláda hledá „ konečné řešení“ už jednou takovou dobu. Strana povýšila vůdce proletariátu na pána nad životem a smrtí každého nepřítele ať už vnějšího nebo vnitřního. Banda politických fanatiků a prospěchářů všude, kam ses podíval, dohlížela, kontrolovala, udávala, řídila, učila a formovala jedinou vědecky ukovanou pravdou- nového člověka. Marně! Ale také zatýkala a odsuzovala ke ztrátě majetku, svobody i života. Když se dnes rozhlížím, přijde mi, že jsem jen dlouho spal. Tenkrát se to, přes všechna ujišťování o správné cestě a dosažených úspěších, zhroutilo po čtyřiceti letech.

Sametový přechod k novému pokusu, který tentokrát pod jinou vlajkou s dolarem, sliboval lidem ještě víc, však v průběhu let změnil cíle, a najednou se máme těšit na chudobu a radost, že tím zachráníme planetu. Noví pionýři, svazáci, politici, šíří nové nadšení z vůdců. Noví ideo-soudci přitvrzují v trestech za jakýkoli projev odporu proti vizím a pokynům, tentokrát ze západu.

Po našem prvním pokusu o štěstí nám po rozpadu „ Východního bloku“ zůstaly lesy, pole, elektrárny, přehrady, továrny na všechno možné a schopnost tyto továrny kdekoli jinde postavit. Co zůstane po rozpadu „Západního bloku“? Zatím to vypadá na spálenou zem. Naši spálenou zem!!!

(rp,prvnizpravy.cz,foto:arch.)



43-8974200277/0100

Pro platby ze zahraničí: IBANCZ5601000000438974200277
BIC / SWIFT kódKOMBCZPPXXX






Anketa

Zúčastníte se červnových voleb do Evropského parlamentu?

Ano 61%
transparent.gif transparent.gif
Ne 20%
transparent.gif transparent.gif
Nevím 19%
transparent.gif transparent.gif