Mám pravdu rád, i když je na povrchu ošklivá, říká Rajchl

politika

Advokát a předseda strany PRO Jindřich Rajchl se pozastavil nad několika titulky, které ovládly na Seznamu veřejný prostor. Na několika příkladech popsal, jak se pravdivé informace derou na povrch, i když to není někdy vůbec snadné.

Mám pravdu rád, i když je na povrchu ošklivá, říká Rajchl
Jindřich Rajchl (PRO)
9. února 2024 - 06:30

„Tady je výběr 3 titulků, které se dnes ráno objevily na Seznamu:

1) Ruský plyn se vrací do Česka. Je levnější a nikdo ho neumí zastavit.

Můj komentář: od první minuty konfliktu na Ukrajině jsem říkal, že vzdávat se ruského plynu je naprostý nesmysl, protože je prostě nejlevnější, a tudíž nakupovat plyn jinde, je ekonomický nesmysl, který pouze zatíží naše domácnosti i podnikatele. Fiala se Síkelou se tehdy bili v prsa, že jsme se “v rekordně krátkém čase zbavili ruského plynu”. Inu, nezbavili. Proudil nám ho sem 60% veškeré naší spotřeby a bude ho čím dál víc.

2) Očkování mu převrátilo život naruby

Můj komentář: Od prvního okamžiku tvrdě bojuji proti nejhrůzostrašnějšímu experimentu v dějinách lidstva, před kterým by i Mengele zbledl závistí. Cpát do lidí generickou terapii (ty šmakulády od Pfizeru a Moderny se rozhodně vakcínou nazvat nedají), bylo šileným hazardem, jehož jediným účelem bylo vytvoření astronomických příjmů pro všemocné farmaceutické giganty. Vnutit pak tuto látku mladým lidem, těhotným ženám a dětem pak považuji za největší zločin v dějinách lidstva. A já osobně udělám naprosto vše, co je v mých silách, abych ty, kteří za tuhle zrůdnost byli zodpovědní, dostal až před soud. Ideálně bych začal u paní von der Leyenové.



3) Drogy, sledování investigativních novinářů. Ukrajinská tajná služba SBU čelí skandálu.

Můj komentář: Pro mě žádné překvapení. Ukrajinská SBU jen realizuje upevnění totalitního režimu nastoleného válečným zločincem Volodymyrem Zelenskym. Zakazování jiných stran, uvězňování svých politických oponentů, zrušení 11 televizních kanálů a soustředění veškerého zpravodajství do rukou státu, teroristické útoky na vlastní i cizí obyvatele a mohl bych pokračovat. Kdokoliv, kdo dnes nosí modrožluté vlajky a vříská Sláva Ukrajině, podporuje ten nejodpornější režim, který se v tomto století v Evropě vyskytl.  Je obrovskou ostudou, že vlajky státu ovládaného zločinnou sebrankou kolem hysterického zeleného mužíka, zdobí naše státní budovy. Pokud se PRO díky vám dostane do vlády, tak máte moje slovo, že půjdou okamžitě dolů. První den.

Suma sumárum se postupně ukazuje, že jsme ve všech výše uvedených bodech říkali od první minuty pravdu. Pravda má bohužel tu vlastnost, že je ošklivější a bolestnější než načančaná lež. O to více za ni musíme bojovat.  

A já to budu dělat i nadále. Navzdory všem Fialům, Rakušanům, Pekarovým-Adamovým, Černochovým, jakož i médiím, které se snaží jejich vylhané fráze dočasně krýt.

Navzdory všem nálepkám a urážkám, které za to schytám od uvědomělých svazáků strážcích oficiální vládní propagandu.

Psali jsme:

Mám totiž pravdu rád. Protože i když je na povrchu ošklivá, tak uvnitř je na rozdíl od prohnilé lži čistá a opravdová.

Díky všem, kdo mi v tomto nerovném boji stojí po boku. Díky všem, kdo jsou PRO," uzvavřel svůj facebookový příspěvek předseda PRO Jindřich Rajchl.

(dan, prvnizpravy.cz, foto: red.)


Anketa

Kdo by podle Vás byl lepším prezidentem USA?