Narcisistní pseudoodbornice Černochová a Rakušanovi pohůnci

politika

Předseda strany PRO Jindřich Rajchl se v komentáři na svém facebookovém profilu vyjádřil ke snaze ministryně Jany Černochové (ODS) o sesazení šéfa ÚVN Miroslava Zavorala. A okomentoval i vystoupení frontmana skupiny Pink Floyd Rogera Waterse. 

Narcisistní pseudoodbornice Černochová a Rakušanovi pohůnci
Jindřich Rajchl (PRO)
27. května 2023 - 13:02

„Podle našich médií se Jana Černochová snaží zbavit dlouholetého a velmi oblíbeného šéfa Ústřední vojenské nemocnice, pana profesora Miroslava Zavorala! Kdy už konečně všem dojde, že tahle emocionálně nestabilní narcisistní pseudoodbornice na všechno na pozici ministryně obrany prostě nemá a že páchá denně nenávratné škody?

Pan profesor Zavoral toho udělal pro naši zemi, a zejména pro tisíce svých pacientů neskutečně moc a to, aby ho tahle nekompetentní figurka, která mu inteligencí i charakterem nesahá ani po malíček na levé noze, vystrnadila z jeho místa, považuji za naprosto nehorázné!

To už si opravdu necháme líbit úplně všechno? Necháme tady tuhle lůzu kariérně ničit elitu tohoto národa? Kde je ta hrana, kdy už konečně řekneme dost? Co kdybychom si nechali profesora Zavorala a raději se zbavili Jany Černochové?

Pro Českou republiku by to byla hned dvojnásobná výhra. Tím jsem si zcela jist!" napsal Rajchl. 


Následně se také vyjádřil k vystoupení legendárního zpěváka a frontmana skupiny Pink Floyd v Praze, který je často kritizován za své politické názory. 

„Frontman skupiny Pink Floyd Roger Waters opět vystoupil v Praze.  Tento umělec opakovaně kritizoval Západ za eskalaci konfliktu a za dodávky zbraní na Ukrajinu. S ohledem na to, že napsal manželce  Volodymyra Zelenskyho dopis, v němž obvinil “extrémní nacionalisty z Ukrajiny, že přivedly svou zemi “na cestu do této zničující války”, jsem čekal, jestli nebude naší policií zatčen hned po příletu na Ruzyň a obviněn ze spáchání trestného činu popírání genocidia. 

Inu, nestalo se. Je vidět, že Rakušanovi pohůnci si na hvězdu světového formátu netroufnou a že jen otravují život obyčejným občanům vlastního státu. A tak jediný “postih”, kterého se Watersovi za jeho otevřený postoj dostalo, bylo zařazení jeho jména na seznam nepřátel Ukrajiny. Poněkud paradoxní je v této souvislosti fakt, že název webu, jenž člověka apelujícího na co nejdřívější dosažení míru na tuto černou listinu umístil, zní v překladu “Mírotvůrce”. 

Také jsme psali:

Ale v dnešní absurdní době, kdy média ve službě válečné propagandy dokázala udělat ze slova “mír” sprosté slovo a která zcela vážně tvrdí, že míru lze dosáhnout pouze pomocí zbraní, už se tomu ani nedivím. 

Já budu od první do poslední chvíle tvrdit, že míru musí být dosaženo u jednacího stolu, nikoliv v zákopech.  Neb jedinou výhrou, které můžete ve válce dosáhnout,  je sjednání míru," uzavřel svůj příspěvek advokát a předseda strany PRO Jindřich Rajchl.

(jar, prvnizpravy.cz, foto: red.)


Anketa

Zúčastníte se červnových voleb do Evropského parlamentu?

Ano 70%
transparent.gif transparent.gif
Ne 16%
transparent.gif transparent.gif
Nevím 14%
transparent.gif transparent.gif