Petr Štěpánek: ČT znovu na sebe prozradila víc, než jí může být milé!

politika

Co myslíte, je to zajímavé, nebo zcela nezajímavé, že vysoké státní vyznamenání přijedou za svoji zemřelou matku, Čechoameričanku, veleúspěšnou podnikatelku, převzít dvě její nejstarší děti, leč zároveň také děti minulého amerického prezidenta, konkrétně Ivanka Trumpová a Donald Trump jr.?

Petr Štěpánek: ČT znovu na sebe prozradila víc, než jí může být milé!
Petr Štěpánek
31. října 2022 - 09:01

Vlastně nejenom děti, ale také nejbližší poradci a spolupracovníci bývalého prezidenta, píše Petr Štěpánek na facebooku.

Ale nedosti na tom. Ty děti dokonce hovoří česky, protože jako malé trávily prázdniny ve Zlíně (Gottwaldově) u babičky a dědečka. Nádavkem tu byl ještě Ivančin manžel Jared Kushner, muž, který v Trumpových službách vyjednal zásadní mírový posun na Blízkém východě. Tak co, zajímavé, nebo nezajímavé?

Česká televize v tom má jasno. V hlavních zprávách jí to nestálo za jedinou zmínku. Natož, aby s nimi pořídila rozhovor. To kdyby se v Praze zjevila třeba děvčata Trumpova předchůdce Obamy, to by měli na Kavkách pohotovost. Možná je to celé banalita, ale Česká televize toho na sebe svým ostentativním nezájmem o cokoli, co je spojené se jménem minulého, avšak možná také opět budoucího prezidenta Spojených států amerických, znovu prozradila víc, než jí může být milé. I tohle si budeme pamatovat.

Chtěl bych poděkovat Ivance a Donaldu Trumpovým, že společně s panem Kushnerem navštívili při této příležitosti Prahu, a učinil jsem poprvé a naposled jedinou výjimku, kdy cenu nepřebírá jediný člověk, ale obě dvě děti Ivany Trumpové. Myslím si, že nemusím o paní Ivaně mluvit. Byla to podnikatelka, byla to sportovkyně, byla to manažerka, byla to politička a jediný případ, kdy jsem se s ní dostal do konfliktu, bylo, kdy původně zvažovala, že se stane americkou velvyslankyní v České republice, a později z obav před náročností této profese od svého úmyslu upustila, řekl Miloš Zeman k udělení vyznamenání..

(rp,prvnizpravy.cz,fb,foto:arch.)


Anketa

Ohrožuje podle vás nový migrační pakt bezpečnost naší republiky?

Ano 72%
transparent.gif transparent.gif
Ne 14%
transparent.gif transparent.gif
Nevím 14%
transparent.gif transparent.gif