Rajchl u exprezidenta Zemana. Zemi je nezbytné dát český SMĚR

politika

Nečekané setkání bývalé hlavy státu Miloše Zemana se dnes v odpoledních hodinách uskutečnilo v jeho kanceláři s advokátem a předsedou strany PRO Jindřichem Rajchlem. Ten o svém setkání krátce napsal svém facebooku.

Rajchl u exprezidenta Zemana. Zemi je nezbytné dát český SMĚR
Miloš Zeman a Jindřich Rajchl
31. ledna 2024 - 18:03

„Dnes jsem měl tu čest setkat se s jednou ze dvou nejvýraznější osobností české politické scény v polistopadovém období, panem prezidentem Milošem Zemanem.

Rozhovor, který trval déle než hodinu, jsem si opravdu neskutečně užil, neboť iv intelektuální rovině a v oblasti politického rozhledu a životních zkušeností se panu prezidentovi skutečně může rovnat jen málokdo.

Samozřejmě jsem si vzal k srdci i několik velmi podnětných rad od výrazně zkušenějšího státníka, které zcela jistě přetavím i do strategie naší strany PRO.

Naprosto jsme se shodli na tom, že Česká republika se potřebuje co nejrychleji zbavit nekompetentních amatérů, kteří se nešťastnou shodou událostí ocitli na ministerských postech a že je rovněž nezbytné dát naší zemi jasnou národně-konzervativní vizi. Dát jí český SMĚR!



Některá diskutovaná témata si samozřejmě nechávám pro sebe. Jak ostatně říkal sám pan prezident - jen blbec prozrazuje protivníkovi své záměry dopředu. Nicméně jsem přesvědčen, že budete příjemně překvapeni.

Koncentrace všech těch, kterým záleží na budoucnosti naší země a kteří už mají dost těch diletantů ve Strakově akademii, zdárně pokračuje.

Psali jsme:

Prvně věřím, že se blíží konec této temně fialové kapitoly našich moderních dějin. Jen musíme všichni bez rozdílů zabrat a tu jejich rozkymácenou židličku konečně převrhnout.

Václavák - 23.3.2024! Všichni, komu na naší zemi záleží!" uzavřel svůj příspěvek na sociální síti facebook advokát a předseda strany PRO Jindřich Rajchl.

(nov, prvnizpravy.cz, foto: fb profil)


Anketa

Měla by Danuše Nerudová odstoupit z kándidátky STANu do eurovoleb?

Ano 71%
transparent.gif transparent.gif
Ne 15%
transparent.gif transparent.gif
Nevím 14%
transparent.gif transparent.gif