Strana PRO získala těžkou váhu. Hašek zpátky v politice

politika

Strana PRO, v jejímž čele je advokát Jindřich Rajchl, zvolila na ustavujícím sněmu předsedou krajské organizace Jihomoravského kraje Michala Haška, bývalého 1. místopředsedu ČSSD, hejtmana a poslance.

Strana PRO získala těžkou váhu. Hašek zpátky v politice
Michal Hašek (PRO)
28. ledna 2024 - 06:05

Michal Hašek se od včerejšího dne ujal vedení nově ustavené krajské organizace. Informaci přinesl jako první server parlamentnilisty.cz.

Funkci 1. místopředsedkyně bude ve Straně PRO na Jižní Moravě vykonávat zkušená politička Ing. Klára Liptáková, která působila například jako místopředsedkyně KDU-ČSL, zastupitelka Jihomoravského kraje, starostka MČ Brno Maloměřice a Obřany či 1. náměstkyně primátora města Brna. 2. místopředsedou byl zvolen Josef Regec, bývalý úspěšný olympionik a senátor za volební obvod Blansko.
 
Podrobnější informace oznámí celostátní i nové krajské vedení Strany PRO na setkání s médii ve čtvrtek 1. února 2024 v Praze.



Ve večerních hodinách se pak krátce k věci vyjádřil sám Hašek.

„Hezký podvečer, dnes jen stručné avizo a ve čtvrtek po tiskovce s kolegy se zde rád podrobně vyjádřím.
P.S. Respektuji jakékoliv názory, děkuji za ně. Po čtvrtku případně okomentuji," okomentoval krátce na svém veřejném facebookovém profilu advokát a bývalý hejtman Jihomoravského kraje Michal Hašek. 

(jk, parlamentnilisty, foto: pro)


Anketa

Měla by Danuše Nerudová odstoupit z kándidátky STANu do eurovoleb?

Ano 69%
transparent.gif transparent.gif
Ne 16%
transparent.gif transparent.gif
Nevím 15%
transparent.gif transparent.gif