Těžká rána pro covidové lháře, řekl Rajchl o žalobě na Pfizer

politika

Těžká rána na solar pro farmaceutické giganty a všechny covidové lháře! Těmito slovy okomentoval advokát a předseda PRO Jindřich Rajchl žalobu zástupce státu Texas na společnost Pfizer kvůli klamavým informacích ve vztahu k vakcínám.

Těžká rána pro covidové lháře, řekl Rajchl o žalobě na Pfizer
Jindřich Rajchl (PRO)
4. prosince 2023 - 07:03

„Vrchní státní zástupce státu Texas Ken Paxton podal žalobu na společnost Pfizer Inc. pro klamavé informace ve vztahu k účinnosti svých vakcín a pro spolčení za účelem cenzury relevantních informací.

A to konkrétně:

1) tvrzení, že vakcíny snižují o 95% pravděpodobnost nakažení covidem

2) iniciací kampaně, že očkováním chráníte své blízké proti přenosu infekce, neboť klinické testy schopnost vakcíny snižovat pravděpodobnost přenosu nikdy neprokázaly

Krátká citace ze žaloby:

"Jak reagoval Pfizer, když se ukázalo, že jeho vakcína selhala a byla ohrožena životaschopnost jeho zlaté slepice? Zastrašováním těch, kteří šířili pravdu, a spolčením se s médii a sociálními sítěmi za účelem cenzury jejích kritiků. Pfizer označil jako „zločince“ ty, kteří šířili fakta o vakcíně. Obvinil je z šíření „dezinformací“. A donutil platformy sociálních médií, aby umlčeli prominentní šiřitele pravdy.“



A slova samotného Kena Paxtona:

"Udělám vše, abych dosáhl spravedlnosti pro lidi v Texasu, z nichž mnozí byli nuceni tyranskými nařízeními, aby si do svého těla aplikovali vadný produkt prodávaný na základě lží. Fakta jsou jasná. Pfizer neřekl pravdu o jejich vakcínách Covid-19. Zatímco Bidenova administrativa zveličovala pandemii, aby si vynutila nezákonné vyhlášky o veřejném zdraví, a obohatila tak farmaceutické společnosti, já jsem připraven použít každý nástroj, který budu moci chránit naše občany, kteří byli uvedeni v omyl a poškozeni společností Pfizer.“

Odkaz na oficiální tiskovou zprávu texaského státního zastupitelství naleznete ZDE.

Nechci být přílišný optimista, ale myslím, že to prasklo. Florida bude dle mého názoru Texas brzy následovat. A postupně tak dojde k odstranění všech nánosů lží, nepravd a podvodů, kterými nás zavalily farmaceutické společnosti ve spolupráci s mainstreamovými médii a sociálními sítěmi, aby se astronomicky obohatily bez ohledu na prospěch pro zdraví všech lidí, kteří si jejich šlendrián vpravili do těla. Využily obrovského lidského neštěstí, aby si nacpaly vlastní kapsy.

Psali jsme:

A tak se chovají jen hyeny. Pevně doufám, že se nám společně podaří uspět v příštích volbách, abychom mohli ustanovit speciální vyšetřovací komisi i pro vyšetření těchto zločinů v naší zemi.

Velmi rád bych totiž jednou podal podobnou žalobu v České republice. Na Pfizer, na média i na sociální sítě, které cenzurovaly a dodnes cenzurují pravdu ohledně tohoto obřího podvodu. a na všechny hyeny, které se na tom přiživily.



Slíbil jsem vám všem, že vůči nim jednou vyvodíme odpovědnost, včetně odpovědnosti trestně-právní. A tenhle slib za každou cenu dodržím," uzavřel svůj komentář na facebooku předseda PRO Jindřich Rajchl.  

(nov, prvnizpravy.cz, foto: repro: pro)


Anketa

Zúčastníte se červnových voleb do Evropského parlamentu?

Ano 66%
transparent.gif transparent.gif
Ne 17%
transparent.gif transparent.gif
Nevím 17%
transparent.gif transparent.gif