Vláda nás dostala na ekonomické dno, varuje Hamplová

politika

Senátorka Jana Zwyrtek Hamplová se ve svém komentáři rozepsala nad palčivým problémem, který trápí českou republiku. A tím je podle senátorky ekonomické dno, na kterém se právě Česká republika nachází.

Vláda nás dostala na ekonomické dno, varuje Hamplová
Jana Zwyrtek Hamplová, senátorka
17. listopadu 2023 - 07:03

„VLÁDNÍ PRIORITY: Vyřeší to vpravo problém vlevo? Ne. Dělají, co je třeba? Ne. Naše vláda by se měla starat o problém znázorněný velmi drsně nalevo. Tím problémem je ekonomické dno, na kterém se právě naše země díky neschopnosti vlády pohybuje, a odnášíme to všichni na svých domácích i firemních rozpočtech. Namísto toho se však naše vláda rozhodla, údajně jako první v Evropě/na světě (jste tím také tak nadšení !?), řešit problém popsaný vpravo, a čeká s napětím, který další stát se k ní přidá. Tak to bychom měli.

(tabulka z facebook profilu a příspěvku senátorky Hamplové)

Někdo by už měl akademikovi a t.č. též premiérovi Petru Fialovi říct, že věta “Děláme, co je třeba”, by měla být, pokud možno, pravdivá, tedy že občanům by neměl lhát. A dělat opravdu urychleně to, co už včera bylo pozdě. Tedy - řešit okamžitě to české ekonomické dno, a po megaostudném osobním nákupu Nutelly pokud možno už nevymýšlet ani žádné zástupné pseudoproblémy, nad kterými budou všichni kolem opět jen nevěřícně kroutit hlavou, cože to má ta Praha za starosti, když její občané, obce i firmy hynou v přímém přenosu.



A pokud je to stále moc složité, tak po lopatě. Zmrazení majetku kohokoliv nezvýší konto české, které je v zoufalém stavu. Spíš je ono “zmrazení” “vpravo” důkazem absolutní bezradnosti vlády s oním problémem “vlevo”, a svědčí o jejím pohybu stále mimo realitu. Jistě… Je hrozné být stále poslední, a proto být zase jednou v něčem první žádalo asi velkou kreativitu, ale tohle se přece nedá opravdu brát vážně... Jako rozumný a nejdůležitější krok dnes. Opravdu ne. Jsme zase k pláči. Nebo k smíchu? Ani vám nevím. Ono už to totiž delší dobu těžce splývá.

Psali jsme:

A co myslíte vy? Pomůže tomu “vlevo” to “vpravo”? Nebo vláda opravdu nechápe, co je skutečně třeba, byť to tvrdí na billboardech," uzavřela svůj komentář na svém facebookovém profilu senátorka Jana Zwyrtek Hamplová.

(hýbl, prvnizpravy.cz, foto: red.)


Anketa

Měla by Danuše Nerudová odstoupit z kándidátky STANu do eurovoleb?

Ano 74%
transparent.gif transparent.gif
Ne 14%
transparent.gif transparent.gif
Nevím 12%
transparent.gif transparent.gif