Městský dům kultury Karviná: Pohádkový říjen

regiony

Milé děti, rodičové a prarodičové, srdečně zveme všechny naše nejmenší příznivce do krásného, veselého a bezpečného světa pohádek, fantazie a především zábavy s dobrým koncem, ve kterém ti dobří vyhrají a zlo bude po zásluze potrestáno.

Městský dům kultury Karviná: Pohádkový říjen
Z plakátu k akci
3. října 2023 - 12:00

A ten, kdo tomu přihlíží, se pobaví, zasměje, zazpívá si, zatančí si, něco se naučí a především - přímo pohádkově se pobaví. Přesně to je důvod, proč je cyklus POHÁDKOVÁ NEDĚLE tak vyhledávanou nedělní zábavou pro všechny naše nejmenší diváky a příznivce! A také v říjnu je v Městském domě kultury Karviná nezklameme, protože jsme si pro ně připravili hned dvě veselá pohádková představení, a to za vskutku pohádkovou cenu 80 Kč. Tentokrát půjde o dvě divadelní představení určená dětem od 3 let. Pojďte s námi do pohádky!



A na co můžete těšit? V neděli 15. října uvidíte netradiční provedení známé pohádky Josefa Čapka JAK PEJSEK S KOČIČKOU MYLI PODLAHU v provedení oblíbeného Divadélka Šamšula. V neděli 22. října bude mít pro děti i jejich rodiče Divadlo Kejkle z Brna připraveno interaktivní loutkové představení SMOLÍČEK A JEZINKY plné pohádkových bytostí, písniček, tance, zábavných aktivit a legrace. Dojde na fotbálek, vaření, vstávání se sluníčkem i přivolávání jelena! Tak neváhejte a přijďte se smát, žasnout a bavit! Těšíme se na Vás!

Moravskoslezskenovinky.cz informovala ředitelka MěDK Karviná Mgr. Olga Hrubec.

(rp,moravskoslezskenovinky.cz,foto:medkkarvina)





Anketa

Zajímá vás, zda-li Andrej Babiš skutečně byl či nebyl u StB?