Americký Kongres se připravuje na vyhlášení války Rusku

zprávy

Noviny Hill  21. prosince s titulkem  „Cílem kongresu je označit Rusko za „agresorský stát“ místo „státu sponzorujícího terorismus“ .

Americký Kongres se připravuje na vyhlášení války Rusku
Vladimir Zelenskij a Joe Biden
22. prosince 2022 - 04:20

Noviny Hill  uvedly, že

Vedení Kongresu pracuje na rychlém předložení návrhu zákona odsuzujícího Rusko jako „agresorského státu“ uprostřed plánů ukrajinského prezidenta Vladimira Zelenského navštívit Washington.

Toto označení by prezidentovi poskytlo nové sankční orgány zaměřené na ruské úředníky; poradce Republikánské strany sněmovny to však označil za „neupravenou“ odpověď na Zelenského požadavek, aby USA označily Rusko za státního sponzora terorismu.

Označení státního sponzora terorismu by mezinárodně izolovalo Moskvu a přimělo USA uvalit náklady na země, které se angažují v Kremlu.

Bidenova administrativa toto úsilí odmítla s tím, že by to Spojeným státům svázalo ruce v jednání s Ruskem obecně a zaškatulkovalo by administrativu v jakémkoli diplomatickém úsilí ukončit válku Ruska proti Ukrajině.



Označení problému jako „Rusko je agresorský stát“ je přípravou na to, aby Kongres vyhlásil válku Rusku, jako Amerika vyhlásila válku Japonsku 8. prosince 1941,  „Vyhlášení válečného stavu proti Japonsku“ , které podle ústavy přivedlo Ameriku do druhé světové války.. Označení jako „Rusko je státním sponzorem terorismu“ by bylo přípravou na to, aby Kongres vyhlásil válku Rusku, čemuž se Kongres vyhnul, i když   18. září slizce odhlasoval povolení prezidenta GW Bushe k „použití vojenské síly“ . 2001, který protiústavně, ale místo toho pouze jako PR taktika umožnil USA ovládnout Afghánistán, a poté Kongres 16. října 2002 odhlasoval ještě slizčí (a ještě protiústavněji) „Oprávnění k použití vojenské síly proti rezoluci Iráku z roku 2002“  v rámci přípravy na 20. března 2003  100% lži založená  a zcela nezákonná americká invaze do Iráku.

Kongres USA se zde snaží donutit prezidenta, aby jednal s dnešním Ruskem, jako prezident FDR dne 7. prosince 1941 (v den japonského útoku na Pearl Harbor) jednal s Japonskem.

Joe Biden není dostatečně neokonzervativní, aby vyhovoval tomuto Kongresu. Chtějí – možná tím, že nyní dávají „hrdinovi“ dne, Vladimiru Zelenskému,  diktátorovi Ukrajiny , velké objetí v Kongresu – přimět prezidenta, aby je nakonec požádal, aby vyhlásili válku Rusku, 3.světovou válku?

(rp,prvnizpravy.cz,southfront,foto:arch.)




43-8974200277/0100

Pro platby ze zahraničí: IBANCZ5601000000438974200277
BIC / SWIFT kódKOMBCZPPXXX





Anketa

Ohrožuje podle vás nový migrační pakt bezpečnost naší republiky?

Ano 70%
transparent.gif transparent.gif
Ne 15%
transparent.gif transparent.gif
Nevím 15%
transparent.gif transparent.gif